Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

Opublikowałem nowe zdjęcie na Facebooku.

Polecane posty

Gość marcela_7
przecież ty nie umiesz poprawnie sklecic zdania po polsku

Założyłem wczoraj profil na Twitterze, ale moim zdaniem Twitter jest przereklamowany. Można tam publikować wpisy długie na maksymalnie dwa zdania.

wiesz, jak czytam nieraz Twoje wpisy to wydajesz sie być niegłupi, ale jak widzę jak piszesz wciąż o rimmingach to nie wiem co Ty chłopaku masz w tej głowie

Gość ererrrtrtrt
chory czlowiek, ktory zglupial z braku pracy, pokazuje na necie swojego kutasa, ogląda dziwki na zbiorniku, a jak mu sie znudzi to udaje mądrego i pisze bloga.

Gość Lajla3232
ty sie puknij jebana moszna w leb pojebie. kurwa, szkoda ze hitler sie nie odrodzil to takie scierwo by przeszlo przez komin :-O ps. skonczyl mi sie majonez kielecki. preferujesz sloik?

Gość ererrrtrtrt
ale jak on sie nie wstydzi, przeciez jak jakis jego znajomy czy byly wykladowca z uczelni wpisze w google jego nazwisko, to sie zaraz pokazuje to forum i posty ludzi o tym co on wyrabia, przeciez to masakryczny wstyd, ja bym sie chyba spalila po czyms takim ze wstydu, a on ma to gdzieś i dalej sobie pisze bloga. jakby mial cos w glowie to by pokasowal po sobie wszystkie slady w necie, zeby nigdy nikt sie nie dowiedzial co on wyrabia. a ten to jakis psychol, on sie w ogole niczego nie wstydzi.

Gość ererrrtrtrt
akurat ten co pisze teraz to jest podszyw, nie widzisz?