Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumiejaca urzadzic pokoju

strasznie zazdroszczę ludziom którzy mają pięknie urządzone pokoje ;(

Polecane posty

ja mam normalną kuchnię i ładną łazienkę, ale pokój mam okropny! jest bardzo duzy a ja nie umiem go ładnie urządzic i mam pusto, smetnie...

Gość hnjgcjncg
poszukaj jakiś inspiracji w internecie zawsze możesz tak go urządzić, że ustawieniem mebli wyczarujesz kilka jakby osobnych części kącik z biurkiem i książkami odgrodzony jakimś ciekawym regałem, kącik z kanapą i tv itd

to jest mądra porada :) dziekuje. a masz np. pomysl czy mozna by podzielic pokoj narożnikiem? w tym momencie on stoi pod ścianą, czy dobrze by moglo wygladac ustawienie go na środku, a z tyłu za nim wstawić jakiś regał? czy pokój zyska na tym,że powieszę obrazy, kwiaty? +mam ogromny problem - 2 okropnie widoczne kaloryfery. może powinnam powiesic długie zasłony i je ukryć?

Gość kolibbbereek
Moja koleżanka ma oddzielony narożnikiem pokój od części jadalnej, z tyłu przy samym narożniku stoją takie niskie półki, świetnie to wygląda.

Gość Kici-mici
Skoro masz z tym problem zatrudnij specjaliste od wnetrz...nie wszyscy mamy uzdolnienia we wszystkich kierunkach, dlaczego nie skorzystac z pomocy fachowca?

kup jakies czasopisma o wystroju wnetrz. moze jakis poradnik. poszukaj inspiracji. na pewno cos ci sie spodoba i postaraj sie to odtworzyc. ewentualnie poszukaj rady u projektanta wnetrz

teraz wszyscy mają rolety...moje zasłony wygladaja strasznie bałaganiarsko :/ nie stac mnie na porade fachowca :(

daj jakies foty to Ci doradzę albo chociaż dokłady rzut pokoju (tyle ze to nie da pojęcia o tym czy coś wisi na ścianach itd.)

cukierek a bedziesz pozniej? tzn ktoregos dnia innego? bo teraz jestem bez aparatu itp. moglabym zrobić skan pokoju, i fote jak wyglada +meble, bo mam ich troche, ale wydaje mi sie,że brzydko stoją. ponadto chciałabym mieć jedną sciane wolną (bede robić fotografie ludziom, więc biała sciana jako tło :) )

Gość mnie sie bardzo podobają
ścianki działowe z przezroczystego plastiku, wyglądają jak szklane, matowe, grube kafle ale to musi zrobić fachowiec, czyli trzeba zapłacić mu i zainwestować w materiały po podziale pozostała przestrzeń bardzo zyska na optycznym powiększeniu jeśli na bocznej ścianie (musi być pusta) położysz fototapetę przedstawiającą otwarta przestrzeń z horyzontem, np. zachód słońca w dolinie albo widok morza sprawdź na stronie Ikei może maja jakieś przykłady jak urządzić duży pokój, najtaniej to będzie poprzestawiać meble kaloryfer można zabudować, też sprawdź w Ikei ich propozycje, to nie będzie drogie ale czy nie "zatrzymasz" ciepła pod tą zabudową i czy nie będzie zimno

Gość papuga_gadula
nie trzeba dużo żeby pokój nabrał klimatu. poprzeglądaj portale wnętrzarskie, można całą masę ciekawych pomysłów skopiować, ja lubię projekty n-design, fajne rozwiązania mają. mnie interesuje głównie to jak sprawnie urządzać małe powierzchnie, ale jak masz duży ustawny pokój to tym bardziej powinnaś znaleźć coś ciekawego :)

ok, wpadne jeszcze na ten watek proste dodatki + przemeblowanie mogą zdziałać cuda