Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagienka153

pomocy chodzi o allegro

Polecane posty

Gość jagienka153

kupilam wlasnie sukienke na allegro i zrobilam od razu przelew. Wczesniej jednak zacial mi sie komputer i nie dokonalam zadnej transakcji a mimo to przyszly mi na poszte 3 wiadomosci od allegro z formularzem jaki wybieram sposob zaplaty. Czy bede musiala za to placic? Bo juz zaplacilam a co z tymi trzema wiadomosciami z formularzami?

Płacisz za tyle szt. ile kupiłaś. Nie patrz na te formularze. Mi kiedyś przyszedł taki e-mail 2 m-ce po zakupach :D

Gość jagienka153
tzn chodzi mi o to ze na moim koncie w zakladce "kupione" wyswietla mi sie ze kupilam 2 sztuki i pod spodem ze jedna. Za ta jedna wlasnie placilam od razu a do tych dwoch przyszly mi jakies formularze o sposobie paltnosci.

Gość Bananaaa
sprawdź na stronie kupionego przedmiotu ile rzeczy kupiłaś (takie coś, że 2 osoby kupiły np. 3 sztuki)

Gość jagienka153
na jednej stronie jest ze niby kupilam 2 sztuki na drugiej ze 1, no to w sumie mam te 3 z ktorych tylko 1 chcialam bo pozniej komputer zaczal mi wariowac ta jedna jest JUZ zaplacona a za te 2 mam wybrac sposob zaplaty nie chce za nie placic bo chcialam tylko ta jedna troche to zawiłe ale moze ktos mnie zrozumie

Gość kolibbbereek
Sprawdź na swoim koncie w zakładce kupione, tam będziesz widzieć czy kupiłaś jedną czy dwie sztuki.

Gość jagienka153
no wlasnie tam jest ze na jednej aukcji 2 a na drugiej 1 ta 1 juz zaplacona z gory a co z tymi 2?

Gość no czyli kupilaś
3 sztuki. Musisz napisać do sprzedawcy, że się pomyliłaś. I zwrócić mu należną prowizję za te dwie niekupione rzeczy.

Gość jagienka153
u mnie jest ze kupilam 2szt na drugiej aukcji z tym samym przedmiotem jest ze kupilam 1 ta jedna jest juz zaplacona z gory i nie wypelnialam zadnego formularza wczesniej chcialam kupic i zacial mi sie komp i wlasnie zapisaly mi sie te 2 do kupienia ktorych nie chce

Gość tyrvbcdfgfgfdfd
dzwon do sprzedawcy i poweidz ze komuter ci sie zacinal i myslalam ze nie kupials a jednak kupilas i to 3 szt a ty chesz 1 i juz za nia zapłacilas

Gość jagienka153
no to sie ladnie zalatwilam xd

Gość no czyli kupilaś
nic się przecież takiego nie stało. Napisz do sprzedawcy, że miałaś problemy z komputerem. Zapytaj się ile powinnaś oddać prowizji albo czy w ogóle :)

adsadsa -> ja dostalam wiadomosc 3 m-ce po zakupie,ze kupilam to i to i ze wybralam taki sposob dostawy :)Przeraziłam sie ,ze może moja córka cos kliknęła i kupiła.Spojrzałam na date a tam data 3 miesiace do tyłu.Widac niezły bajzel tam mają :)

Gość jagienka153
ile moze wynosic taka prowizja?

Gość bikjbnbnjhnhjk
jakieś 2 złote

Gość bikjbnbnjhnhjk
tępa tzipo