Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwien na paznokciach-autork

Boze, jak ja chce faceta, ktory by

Polecane posty

Gość ostrygi na ostro
Ja też chcę takiego faceta, a spotykam się z niedojrzałym dzieciakiem, beznadzieja 😭

Gość internetowy
teraz takiego chcecie, a jak się już pojawi to po pewnym czasie się wam znudzi, bo jest za dobrze, za spokojnie i pożegnacie go ze słowami "jesteś dla mnie za dobry" i pójdziecie do jakiegoś macho co pół miasta ma na liczniku.

Gość Evvvvvka2323
Mam takiego faceta - który dba o mnie, troszczy się i szaleje za mną. I jest przy tym prawdziwym meżczyzną, silnym psychicznie, stanowczym, wymagającym. I takich facetów nigdy się nie zdradza i nie zostawia. ale takim frajerom jak wyzej wydaje się ze istnieją dwa typy mezczyzn - ciapy bez własnego zdania żalące się na cały rodzaj kobiecy i ruchacze który przerobili juz całe miasto. No ale jak ktos lepiej się czuje jak potrafi wytłumaczyć sobie w ten sposob rzeczywistosc to ok:)

Gość cipne marzenia małpeczek
o wielkim, silnym samcu ... To dlatego zdradzałtyście facetów homo sapiens z neandertalczykami !

Gość Grazjana
Evvvvvka2323 "ale takim frajerom jak wyzej wydaje się ze istnieją dwa typy mezczyzn - ciapy bez własnego zdania żalące się na cały rodzaj kobiecy i ruchacze który przerobili juz całe miasto." xx Bardzo słusznie zauważyłaś. Niektórzy faceci rzeczywiście widzą tylko te dwie skrajności. Palanty!

Gość Łarisa
Kiedyś wypowiadałam się na podobny temat i większość facetów pisała właśnie w tym kontekście: "poszukaj sobie jakiegoś macho, żeby cię mordzie bił i gdzie tylko popadnie". No normalnie żenada!!

gdy patrze na sparowane kolezanki" 0 a nie czasami sprasowane i przypalone? :p

jeśli piszesz o "świrowaniu" i nie masz 15 lat, to nie wróżę ci związku :o

Gość jak sobie poscielisz
jak sobie wybralas lysego pakera, u ktorego tak bardzo zachwycily Cie szerokie barki i wysoki poziom testosteronu, ktory i tak wykorzystuje na silowni, to teraz nie dziwota. :)

Zazwyczaj jest tak, że ten właściwy typ faceta znajduje się wtedy kiedy go nie szukamy i nie wypatrujemy. I Tobie to polecam:)

Gość a ja jestem zakochana
i tego tez wam zycze na swieta :)