czerwien na paznokciach-autork 0 Napisano Listopad 23, 2012 o mnie dbal, troszczyl sie, kochal i za ktorym ja bym tak swirowala, jak on za mna. gdy patrze na sparowane kolezanki, to czuje, ze cos mnie omija i nie mam 15 lat. czy prosby me zostana kiedys wysluchane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostrygi na ostro Napisano Listopad 23, 2012 Ja też chcę takiego faceta, a spotykam się z niedojrzałym dzieciakiem, beznadzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Romantyk II 2 Napisano Listopad 23, 2012 Dziewczyny, żeby być obdarzoną uczuciem - trzeba wyglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maliwna02831 Napisano Listopad 23, 2012 Ja bym chciał żeby mój jeździł na desce http://www.youtube.com/watch?v=o_e78nU_Bmk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwien na paznokciach-autork 0 Napisano Listopad 23, 2012 zycie jest okrutne:O ide do sklepu. nie po batona:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość internetowy Napisano Listopad 23, 2012 teraz takiego chcecie, a jak się już pojawi to po pewnym czasie się wam znudzi, bo jest za dobrze, za spokojnie i pożegnacie go ze słowami "jesteś dla mnie za dobry" i pójdziecie do jakiegoś macho co pół miasta ma na liczniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evvvvvka2323 Napisano Listopad 23, 2012 Mam takiego faceta - który dba o mnie, troszczy się i szaleje za mną. I jest przy tym prawdziwym meżczyzną, silnym psychicznie, stanowczym, wymagającym. I takich facetów nigdy się nie zdradza i nie zostawia. ale takim frajerom jak wyzej wydaje się ze istnieją dwa typy mezczyzn - ciapy bez własnego zdania żalące się na cały rodzaj kobiecy i ruchacze który przerobili juz całe miasto. No ale jak ktos lepiej się czuje jak potrafi wytłumaczyć sobie w ten sposob rzeczywistosc to ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cipne marzenia małpeczek Napisano Listopad 23, 2012 o wielkim, silnym samcu ... To dlatego zdradzałtyście facetów homo sapiens z neandertalczykami ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grazjana Napisano Listopad 23, 2012 Evvvvvka2323 "ale takim frajerom jak wyzej wydaje się ze istnieją dwa typy mezczyzn - ciapy bez własnego zdania żalące się na cały rodzaj kobiecy i ruchacze który przerobili juz całe miasto." xx Bardzo słusznie zauważyłaś. Niektórzy faceci rzeczywiście widzą tylko te dwie skrajności. Palanty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Listopad 23, 2012 to nie prawda bo właasnie dziewczyny widza tylko te dwie skrajnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łarisa Napisano Listopad 23, 2012 Kiedyś wypowiadałam się na podobny temat i większość facetów pisała właśnie w tym kontekście: "poszukaj sobie jakiegoś macho, żeby cię mordzie bił i gdzie tylko popadnie". No normalnie żenada!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 23, 2012 gdy patrze na sparowane kolezanki" 0 a nie czasami sprasowane i przypalone? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Listopad 23, 2012 jeśli piszesz o "świrowaniu" i nie masz 15 lat, to nie wróżę ci związku :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BloodyMary 0 Napisano Grudzień 18, 2012 Maliwna02831: znalazłam link do piosenki z filmiku, który podałaś http://digitallove.samsung.pl/extras/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 18, 2012 jezeli tylko tego naprawde chcesz to tak;) prośby zostana wysluchane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak sobie poscielisz Napisano Grudzień 18, 2012 jak sobie wybralas lysego pakera, u ktorego tak bardzo zachwycily Cie szerokie barki i wysoki poziom testosteronu, ktory i tak wykorzystuje na silowni, to teraz nie dziwota. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropeczka11 0 Napisano Grudzień 18, 2012 Zazwyczaj jest tak, że ten właściwy typ faceta znajduje się wtedy kiedy go nie szukamy i nie wypatrujemy. I Tobie to polecam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem zakochana Napisano Grudzień 18, 2012 i tego tez wam zycze na swieta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach