Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kateterianka236

Jak to zmienić?

Polecane posty

Gość Kateterianka236

Złożyłam wniosek o rozwód z orzekaniem o winie meza, gdzie mój mąż nie zgadza sie na rozwód ale doszłam do wniosku że nie mam siły wyciagać wszystkich brudów, dlatego postanowiłam dogadać sie z mężem na rozwód bez orzekania o winie. Rozprawa na początku grudnia, czy muszę powiedzieć Sędziemu że chce rozwodu bez orzekania o winie? jakie mam szanse na rozwód juz na ierwszej sprawie? (głównie o to mi chodzi) kwota alimentów na dziecko i dni wizyt mamy ustalone

Gość dfghjkl
rozwód z wina obojga tak to sie nazywa, niezgodnosc charakterów, nie dopasowanie

Gość Kateterianka236
nie chcę rozwodu z winy obojga, tylko za porozumieniem stron, żeby było szybko i bezboleśnie

Gość Bananaaa
Zdarza się, że rozprawa jest tylko 1 (własnie przy rozwodzie bez orzekania), ale zazwyczaj są co najmniej 2 (bo macie dziecko). Poczytaj o planie wychowawczym, sąd może kazać Wam napisać coś takiego.

Gość Kateterianka236
jesteśmy dogadani co do wychowanie dziecka. Mąż zgodził sie na alimenty i na to by dziecko mieszkało ze mną, złożył wniosek o zabezpieczenie ko.ntaktów

Gość Kateterianka236
czy powinnam wysłać wniosek do Sądu ze chcę rozwodu bez orzekania o winie? czy powiedzieć na rozprawie o tym?

Gość Kateterianka236
czy powinnam wysłać wniosek do Sądu ze chcę rozwodu bez orzekania o winie? czy powiedzieć na rozprawie o tym?

Gość Kateterianka236
??