Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaliszanka____________________

Czy to są objawy zainteresowania z jego strony ??

Polecane posty

Czy tylko calkiem zwyczajne i zupelnie normalne zachowanie mężczyzny.? Wypytuje naszą wspólną znajomą o mnie, ile mam lat, czy kogoś mam , kiedy bedzie sie ze mną widziala itp. Kiedy już zdarzy sie , że sie spotkamy w gronie znajomych w żaden sposób nie daje do zrozumienia , że jakoś jest mną zainteresowany, nie stara sie ze mną porozmawiac , nawet powiedzialabym, że unika sytuacji gdzie moglibyśmy byc tylko we dwoje, tak jakby sie mnie bal /?/. Zawsze slucha jeśli coś mówie do innych osób i lapie go na tym, że na mnie patrzy .. obserwuje. Wiem, że jest nieśmialy w stosunku do kobiet. Nie wiem czy mam do niego zagadac pierwsza , bo on sie wstydzi , czy też dac sobie spokój bo to tylko kobieca wyobraznia ?

Może jest tutaj jakiś nieśmiały mężczyzna i napisze jak to z wami niesmiałymi jest ?? :)

Gość tuytyyiyuiu
Jest zainteresowany, ale jest nieśmiały. Nie bój się, jak będzie trzeba, to on sam wystartuje do Ciebie. Na razie Cię obserwuje i robi grunt,

Gość nnnn nnnn nnnn..... .. .
tak

Co to znaczy " robi grunt " ?? :)

Gość nnnn nnnn nnnn..... .. .
gapi się i marzy....

Gość daj mu czas...
bada grunt chyba ;) chce Cię poznać nie ryzykując sparzenia... bądź dla niego miła i dobra, to się chłopak oswoi.

Nie bardzo mam jak, bo jak napisałam, z jednej strony sie o mnie zawsze wypytuje , aż koleżanka to skomentowała , że chyba mu sie podobam bo tak ciągle pyta , a zdrugiej strony , wtedy kiedy miałby okazje ze mną porozmawiac .. nie robi tego, nawet unika takich sytuacji. Oj ciężko zrozumiec wasze zachowania czasem panowie ;)

Gość daj mu czas...
jak zobaczysz, że patrzy uśmiechnij się do niego, gdy mówisz do grupy osób od czasu do czasu rzuć jakieś miłe zdanie w jego stronę - niech wie, że go lubisz

daj mu czas... Dziekuje , zastosuje przy okazji najbliższego spotkania u znajomych. Chociaż mam coraz wieksze wątpliwosci .. wypytuje pewnie ze zwykłej ciekawosci , a unika mnie, bo chyba nie chce ze mną rozmawiać i tyle :(

Jak sie bedzie tak dalej czaił i badał ten grunt , to sie w końcu umówie z kimś innym jeśli kogoś poznam Właśnie ... czy nieśmiały mężczyzna nie bierze pod uwage tego, że w czasie kiedy on sie zastanawia i tylko obserwuje, ktos inny ,może bardziej zdecydowany, moze mu obiekt obserwacji sprzatnać sprzed nosa ??

@Kaliszanka: odpowiedź może być bardzo prosta.Najbardziej prawdopodobny wariant to taki,że gość istotnie przygotowuje grunt (i robi to jak najstaranniej,co potwierdza tezę że absolutnie nie czuje się pewnie przed tym "zadaniem",jakim jest poderwanie Ciebie).Za każdym razem podczas spotkania na żywo w decydującym momencie opuszcza go jednak odwaga (to nie ściema: niektórzy faceci tak naprawdę mają,nawet jak ogólnie laski uważają ich za przystojnych).I albo będziesz żywić nadzieję że w końcu się w sobie zbierze albo troszeczkę mu pomożesz ;)