Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wteryeththsytsr

czy powinnam zmienić lekarza??

Polecane posty

Gość wteryeththsytsr

Od zawsze mam problemy ze spóźniającym si e okresem, przeważnie około 2 lub 3 tygodni. W ciągu ostatniego roku się pogorszyło, najdłużej nie miałam okresu przez 3 miesiące. Pani ginekolog zleciła mi do badania tylko progesteron, który został i tak wykonany nie w tym dni fazy co miał być ( z winy przychodni gdyz tam na pobieranie krwi trzeba się umówić). Na podstawie tego jednego badania Pani doktor stwierdziła że "no cóż tak musi byc, takie ma Pani cykle". generalnie nie mam nic przeciwko takim okresom ale ona nie wykonała żadnych baań poza tym jednym, skąd ona wie że jestem zdrowa?? zdać się na nią czy szukać kogos innego??

Oczywiscie:P.Przypuszczam jednak ze możesz mieć problem ze znalezieniem odpowiedniego:P.Ale przypuszczam że przyczyna problemów jest zatrucie i powinnaś rozpocząć od stosowania zdrowej diety:O.

Gość wteryeththsytsr
to już 3 ginekolog u jakiego się lecze, z każdym jest cos nie tak. Pierwszy to była chodząca tragedia, rozdawał pigułki anty na prawo i na lewo. Miał najgorszą opinie w mieście. Drugi wykonywał cytologię takim jakby patyczkiem do ucha. Trzecia lekarka bada mnie tak jak wyżej opisałam, brak słów....