Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summertimesadness.

Jestem przewrażliwiona czy miałam prawo sie o to obruszyć? tak obiektywnie?

Polecane posty

Gość summertimesadness.

Gadałam sobie z kolezankami o moim zwiazku i mowilam im ,że jeszcze nie wiem czy to tak na poważnie ,ale zobaczymy. A one ,że mamy taki długi staż już ( 4 lata) w zwiazku i jedna mi powiedziała ,, ale jeszcze przecież nie wiadomo czy razem bedziecie na zawsze może jeszcze uda ci sie kogos wyrwac" ,a druga ,, no jeszcze może kogoś poznasz innego". to nie było powiedziane złośliwym tonem itd ,ale czy one sugerowaly ,ze jestem brzydka i moge miec problem ze znalezieniem kogos innego?

Gość ioioiuouo
Nie, raczej to Ty sprowokowałaś te komentarze, słowami, że nie wiesz, czy 4 letni związek, to coś poważnego. Po 4 latach jdnak powinnaś to czuć :)

Gość ioioiuouo
Nie, raczej to Ty sprowokowałaś te komentarze, słowami, że nie wiesz, czy 4 letni związek, to coś poważnego. Po 4 latach jdnak powinnaś to czuć :)

Gość altiroish
jeśli to Cię tak zabolało to chyba nie jesteś zadowolona ze swojego związku skoro bardziej martwi Cię to, że możesz być brzydka i kogoś nie poznać. ja bym się obruszyła, bo nie wierzą w mój związek, a nie szukała dziesiątego dna :o

Gość podlasianka***
w życiu różnie bywa, bylam z facetem 10 lat i nie jesteśmy razem...wiec nie brala bym tego jako zlosliwosc

Gość altiroish
dobra, zwracam honor, bo doczytałam, że sama nie wiesz czy Twój związek jest poważny. więc odpowiadam jeszcze raz, nie, nie chodziło im o to, że jesteś brzydka 🖐️

Gość zau
Sama masz wątpliwości więc o co chodzi co do związku więc pociągnęły temat.

Gość etetetrytryrty
Swoją drogą, znasz tego faceta 4 lata i nie wiesz, czy to coś poważnego??? Jeśli Tysama nie wierzysz w swój związek, to nie oczekuj takiej wiary ze strony koleżanek.