Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co robić !

Czy bedzie gorzej ??

Polecane posty

Gość Nie wiem co robić !

mój mąż jest wspaniały tzn tak mi sie wydawało do wczoraj , ale od jakiegoś czasu w momencie gdy dochodzi do kłótni ... podnosi na mnie rękę np , popchnie mnie , chwyci mocno za włosy (co poniża mnie niesamowicie) , wczoraj przy dziecku chciał mnie uderzyc , ale sie powstrzymał , puknął mnie delikatnie w głowe jak to on stwierdził , mówi że powinnam dostać wjeb i tak dalej! nie jestem św osobą jak się kłócimy jest okropnie , przekleństwa i tak dalej , ale czy to powód do takich agresji z jego strony ? Boje sie ze za rok , dwa jak na niego nakrzyczę on nie odpysknie tylko po prostu mi w p i e r d o l i ! :( o czym mówi już od dawna ! czuje że ta miłość od samego początku nie była jak powinna być ! i napisze jeszcze jedno w głowie mu chyba same dziwki , bo gdy wchodze po nim na neta to otwieraja sie same sex kamerki i tp !! ale oczywiście to normalne u facetów ! NIE DLA MNIE !

Gość Nie wiem co robić !
niech ktoś mi powie czy powinnam z mężem to naprawić nie wiem a może poprostu odejść bo za daleko to zaszło ?

Gość Bananaaa
Agresja nie jest normalna, uciekaj bo zrobi kiedyś krzywdę Tobie albo dziecku

Gość hercklekotten
będzie gorzej,jak z nim zostaniesz .nie masz na co czekać .dziś damscy bokserzy to dostają ,dobre wyroki zakaz zbliżania się i np matka z dzieckiem zostaje w mieszkaniu a on ,wynocha.Nie radzę tego ciągnąć.

Gość pfffff8888
Widac ze bylas przez ojca i facetow noszona na rekach i wiecznie adorowana skoro krolewna pierwszy raz w zyciu takie teksty slyszy