Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...o....jej

Coraz więcej facetów wyglada jak pederasta. Rurki, obcisłe sweterki

Polecane posty

Gość ...o....jej

jakies dziwaczne dłuugie buciory a'la robin hood, fuuj homopropaganda dotarła do polski :(

Gość a fuuuj
facet i rurki to obleśne

Gość beeeeee345

Gość ...o....jej
wiadomo o co chodzi.. -o kase, by faceci wydawali tyle co kobiety - oraz by przerobic ich na homoseksualistow. W USA 10lat temu było ich 3procent a teraz wg badan az 8 proc uwaza sie za pederaste lub lesbe w szwecji co drugi facet to pedał, w danii tez, teraz czas na europe srodkową. Jestem załamana , gdzie mam szukac meza?

Gość ...o....jej
wiadomo o co chodzi.. -o kase, by faceci wydawali tyle co kobiety - oraz by przerobic ich na homoseksualistow. W USA 10lat temu było ich 3procent a teraz wg badan az 8 proc uwaza sie za pederaste lub lesbe w szwecji co drugi facet to pedał, w danii tez, teraz czas na europe srodkową. Jestem załamana , gdzie mam szukac meza?

Gość buhahahagah
zebys sie nie zesrała z tego oburzenia, kazdy nosi to co chce, jak sie nie podoba to szukaj jakiegos ruska alby cygana, bedziesz szmatą przeciez to twoje marzenie jak wiekszosci polek

Gość a fuuuj
buhahaha raczej prawdziwego faceta, który w łazience i przed lustrem spedza mniej czasu niz kobieta. Rozumiem, że nosisz rurki ;)

Gość bo i to pokolenie teraz
strasznie cherlawe i nedzne nożyny chudziutkie rączki cieniutkie klata jak u szczura czoło z facetem to ma niewiele wspolnego, a od baby rózni sie tylko tym, że zamiast cipki cos mu tam wisi ... porażka

Gość Napalmmm
Owszem jest to straszne. W tak chudych objęciach można czuc się bezpiecznie? Czułabym się jak lesbijka. Współczuję przyszłym pokoleniom kobiet i winszuję przyszłej seksmisji. Takie szczypiorki już nie będą przydatne nikomu. Ech gdzie Ci mężczyźni...

Gość dawniej młody chłopak
ganiał za piłką po podwórku a teraz siedzi przed kompem to nic dziwnego, że to wszystko liche i garbate

Gość bjgfjlvcb
strasznie cherlawe i nedzne nożyny chudziutkie rączki cieniutkie klata jak u szczura czoło z facetem to ma niewielewspolnego, a od baby rózni sie tylko tym, że zamiast c*pki cos mu tam wisi ...porażka X X X Genialne podsumowanie! :-D

Gość hoooeoe
prawdziwy facet leje takie szmaty jak wy po paszczy do krwi :)

Gość ale z tą
modą to rzeczywiście cos nie tak. Baby ubieraja sie jak faceci, a faceci, nie dość, że ubieraja sie jak baby, to jeszcze chodzą do kosmetyczki, golą nogi, bywa,że używaja makijarzu, ble ble. niech każdy robi co chce, dbać o siebie trzeba, ale panowie jakby ciocieć zaczynają. Zresztą moda jest dla tych, którzy sami nie potrafią się ubrać. A jak nie poptrafią, to inni im mówią, w czym mają chodzić.

Gość hoooeoe
ale z tą kazdy ma na sobie co mu sie podoba i NIE TWOJA BROSZKA

Gość ale z tą
no pewnie, że nie moja, ale też nie twoja broszka uczyć mnie myślenia.

Gość zakochana lesbijka
i bardzo dobrze

Gość jak bym sie ubral gdyby to
gwarantowalo mi posiadanie dziewczyny