Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjdsfghjdsfghj

swieta choinka w las vegas - nowy filmik z los angeles

Polecane posty

Gość dfghjdsfghjdsfghj
mam nadzieje ze podoba sie filmik!

Gość pewnaosoba
Ale jesteście niesympatyczni. Te filmiki sa naprawde fajne. Jeden tam zrobił na mnie niezłe wrażenie. Ale nie napisze jaki. ps. przykro czytac jak wyrażają się tutaj niektóre osoby podpisane z imienia i nazwiska :( ps2. na szczęście autorka ma tyle zainteresowanych, że nie narzeka na pewno na brak kultury na kafe. Mam nadzieje bo jest bardzo pozytywną osobą. Wczoraj nawet chciałam jej zadać kilka pytan, ale po obejrzeniu filmików doszłam do wniosku, że uprzedziła moje pytania. Bardzo inteligentna osoba. Naprawde. A trochę kultury nikomu by nie zaszkodziło. Naprawde.

Gość unicorn_
ładne baloniki....:P

Gość unicorn_
pokaż bardziej baloniki!

Gość gnojek ale taki prawdziwy
nie no widać, że to nie ona, ale ten koleś to jest wkurzającym cfaniaczkiem... że też te głupie pisdy do niego lezą...

Gość kochanka Franka
nie ty jedyna na emigracji.Moj maz jest obcokrajowcem,ale zakochal sie w tradycyjnych polskich swietach,tak samo jak jego mama a moja tesciowa.Nie wyobrazam sobie swiat w L V czy na plazy.ma byc tradycyjnie z choinka pierogami,ryba-prawdziwa Wigilia,mimo ze to dla mnie tylko tradycja,albo AZ tradycja.Nasze dzieci sa wychowywanie w dwoch kultorach.Niech wiedza skad pochodza dziadkowie i pradziadkowie.Im wiecej i pokaze swoim dzieciom,tym bogadsze bedzie ich zycie rodzinne.Beda mixy kulturowe,ale tez pozostana tradycje polskie....

Gość pewnaosoba
Ona się Franka nie nazywa ta pani autorka filmiku i przestańcie w głowie jej mącić - na szczęście coś tam ma w tej głowie. Pooglądajcie sobie jej filmiki - wszystko powiedziała co robiła, na czym się zna, czemu kręci te filmiki. I co jej macie w Polsce do powiedzenia , że życie składa się z Wigilii. To jeszcze 1 rzecz zostaje - ale to nie wiem czy by jej to ktoś napisał - tyle to jej na kafe napiszą - tam pierogi wpieprzaj i się nie odzywaj, a reszta ani tyle :(