Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaKupujeAuto

Chcę kupić używany samochód za 80tys zł i teraz mam pytanie....

Polecane posty

Gość moj pies jest nienormalny,,
"Kup sobie pandę a pozostałe 50 koła oddaj na jakiś dom dziecka jak masz za dużo kasiory." -co za prymitywna ,typowo polska mentalnosc:O Ma ktos kase to od razu "oddalabys na dom dziecka",a dlaczego niby?? bo ma wiecej niz inni? coz ,ma dziewczyna szczescie ale nie ma obowiazku dawania komukolwiek pieniedzy,niezaleznie od tego ile ich ma i skad. A ze ich nie zarobila tylko dostala od dziadka(bo tez ktos ja juz za to tu wyzywal) ,co was to obchodzi zazdrosnicy cholerni:O ,swietnie dziewczyna ma -tylko pozazdroscic wg mnie(ale nie zawiscic)! I jak dla mnie to niech sie autorka cieszy kasą ile wlezie skoro ja ma:)

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
a za co utrzymasz takie auto??????? ubespieczenie??? paliwo?? urzad skarbowy itp?

Gość singielka800
mojej kuzynce , takiej sierotce marysi , przecietnej ,za która całe zycie wszystko robi tatus i mamusia, rodzice kupili samochód o wartości 120 tys , amnie , przebojowej kobiecie , z osobowoscią , której duzo zawdzieczaja od lat , proponuja mi kupic auto za 80 tys , puknijcie sie w głowy !!!!!!! Szkoda nerwów, wiec na tym skoncze moja wypowiedz

Gość dobra radaaa
Prymitywne to jest budowanie swojego poczucia wartości na szmalu i furze. To jest dopiero prymitywizm pełną wiejską nowobogacką gębą.

Gość do skrajnej głuuupoty
wydać 80 kół na auto uzywane, do tego 1 rok, to trzeba mieć w bani narąbane, ale to tylko przykład co się dzieje jak idiotce dać szmalu.

Gość singielka800
masz racje , ja za 80 tys tez nie wezme , nawet nie spojrze

Wejdz tutaj http://www.motospace.pl/ Poczytaj sobie recenzje używanych samochodów zapoznaj się z testami na pewno wtedy sobie coś wybierzesz . Jest to świetna strona i uważam że każdy kto ma zamiar kupić sobie używany samochód powinien wejść na taką strone znaleść modeal który mu się podoba i przeczytać wszystko o nim od A do Z