Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piegusek.

Mój ojciec jest tyranem!!!!

Polecane posty

Gość piegusek.

Witam. Mam dużo rodzeństwo jest nas po prostu więcej niż można sobie wyobrazić... Jestem trzecia w kolejności z mojego rodzeństwa.nie dawno skończyłam 21 lat a mój ojciec od kilku lat traktuje mnie tak jak brzydko powiem jak zwykłą szmatę! :-( wyzywa mnie poniża że jestem brzydka mam gruba dupę itp... że nie powinnam się przyjaźnić z ta osoba z tamta i przez to straciłam swoich najcenniejszych starych szkolnych przyjaciół!!! :-((( jak i no gdzieś wychodzę na jakoś imprezę dożynki itp to mówi mi że jestem brzydka i pewnie koleżanki mam takie same!!! już nie mogę go znieść...!!! najlepiej było by dla mojej rodziny rodzeństwa jakby go ie było bo Tylko przez niego narobiliśmy sobie nerwów i teraz gdy dorastamy z siostrami braćmi jesteśmy agresywni dla innych!!! tyle ludzi z poniżałam że teraz po prostu tego żałuje i jak bym Tylko mogła z chęcią cofnęłam bym te cholerny czas;( ale wiem że nic z Tego.szczerze? postanowiłam że się zmienię że nie będę taka jak mój ojciec będę szanować ludzi przecież nie ma ideałów ie ważne jak wyglądają ile maja w portfelu i wg... a chciałam dodać że ostatnio coraz częściej on każe mi wyprowadzić się z domu ale gdzie ja się podzieje????!!!! :-((( (Szczęście że mam chłopaka? jest moim słoneczkiem... Boże! jak dobrze że go mam) może kiedyś się wyprowadzę do niego chodź powiem że mój chłopak też ma takiego ojca jak ja (może dla tego odczuwam dwa razy mocniej Kiedy nienawidzę nienawidzę z całego serca a Kiedy kocham Kocham całym sercem) ...a na dzień dzisiejszy szukam pracy najchętniej za granicą???!!! mam nadzieję że mi się uda będę do tego dożyc!

Gość szkoda ze nie zrobiłas
z nim porządku jak jeszcze nie byłas pełnoletnia , ograniczyli by mu prawa , wystarczyło nagrać skur.... i isć z tym do opieki , do psychologa szkolnego i poprosić o pomoc , szybciutko pojawiły by sie w domu odpowiednie instytucje , wychowujesz sie w rodzinie dysfunkcyjnej teraz gdy jestes pełnoletnia jedyne wyjście wyprowadzic sie i zerwac kontakty

Gość Kobitka co wie
Trzymaj sie dziewczyno i starej mendzie (sory, rozumiem ze Twoj ojciec i mimo wszystko nie ladnie tak o obcym mowic z mojej strony) nie daj zle traktowac. Jesli szukasz pracy za granica to jesli mowisz jakims jezykiem obcym to nawet jako Au Pair wyjezdzaj. Albo porozmawiaj z rodzenstwem i zastosujcie ofensywe w obec tego czlowieka. Po prostu broncie sie nawzajem. Jesli Cie obraza, odwdziecz sie tym samym (np mowi ze jestes brzydka - a co on taki piekny? mowi ze jestes gruba, a on to figura atlety?). Nie daj sobie na glowe wchodzic. I masz racje - staraj sie byc ok dla innych ludzi, wtedy oni tez beda ok dla ciebie.

Gość singielka800
a mój złodziejem , i marnuje mi zycie