Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgvrskjrwq

Jakim człowiekiem być lepiej?

Polecane posty

Gość bgvrskjrwq

Spośród dwojga rodzaju osób jaką być lepiej? Mam na myśli kogoś dobrze rozwiniętego, zdolnego skończyć studia i inteligentnego ale mającego zaburzenia osobowosci czyli inaczej mówiąc odchyły. Druga osoba którą mam na myśli jest również rozwinięta ale nie tak jak ta pierwsza bo jest w stanie skończyć jedynie zawodówkę i jest mniej inteligentna tylko że nie ma zaburzeń osobowości. Jest normalna. Którą z tych osób wolelibyście być? Która z tych osó ma w Waszych oczach większą wartość?

Gość bgvrskjrwq
Ponawiam pytanie.

Gość bgvrskjrwq
Ale gdfybyś Ty miał wybierać to wątpię by Ci było wszystko jedno którą z tych osób wolałbys być. A jeśli chodzi o kobietę to którą z tych 2 byś wybrał?

Gość bgvrskjrwq
Nie twierdzę ze nie mozna mieć tego i tego. Po prostu pytałam któa z wyżej podanych osó jest wartościowsza.

bgvrskjrwq zalezy kto jaki ma charakter, jakim jest czlowiekiem, czy jest dobry, zyczliwy, jaki ma swiatopoglad, jakie podejscie do zycia, a nie jakie ma wyksztalcenie i czy ma 'odchyly'. kazdy moze miec odchyly od czasu do czasu.

Gość bgvrskjrwq
W sumie to kazdemu się zdarza popełnić jakieś gafy. Gorzej tylko gdy te odchyły są u kogos na porządku dziennym.

Gość raczej wybrałabym to drugie
Odrzucenie społeczne odczuwa się bardzo boleśnie bez względu na poziom intelektu. A braku intelektu na ogół się nie odczuwa :) Znacie powiedzenie: "Rozum to dar najsprawiedliwiej podzielony przez Pana Boga, bo każdy uważa że ma go dostatecznie dużo".