Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dryyfek

naturhouse-polska

Polecane posty

Gość dryyfek

W dniach 17 września - 30 listopada 2012 r. trwa ogólnopolska kampania "UWAGA NADWAGA", podczas której można skorzystać z bezpłatnej konsultacji z dietetykiem. W ramach bezpłatnej konsultacji oferujemy: 1. pomiary antropometryczne ciała, 2. badanie składu ciała, 3. wskazówki dotyczące prawidłowego żywienia, 4. ciekawe materiały merytoryczne. Kochani chcę z koleżanką do 30 listopada 2012 r. wybrać się zgodnie z zaproszeniem jakie dostałam, do dietetyka. Te osoby, które w ramach powyższej kampanii, odwiedzili już dietetyka bardzo proszę, aby tutaj napisali/podzielili się swoimi doświadczeniami odnośnie skorzystania z oferowanej bezpłatnej konsultacji. Jak konsultacja wyglądała w każdym z powyższych czterech punktów wizyty i w jakiej miejscowości mieściło się centrum Naturhouse w którym byliście ??? Opiszcie swoje wrażenia i doświadczenia :) Będą one bardzo pomocne dla osób, które mają zamiar do końca kampanii udać się jeszcze na konsultację, a są niezdecydowane...

Gość grubcia36
Mnie też ciekawi jak wygląda taka konsultacja z tej kampanii naturhouse ???? napiszcie pliss kto już był !

Gość Lotos27
Skorzystałam z zaproszenia Naturhouse w Szczecinie. Pani mnie zważyła, zmierzyła wzrost i stwierdziła, że mam nadwagę. Powiedziała ile powinnam schudnąć, że jeść należy co 3 godziny, pić dużo wody. Wizyta trwała 10 minut

Gość Lileczka75
Dziś ostatni dzień kampanii, a tutaj prawie nikt nic nie napisał jak ? wygląda wizyta w ramach tej kampanii u dietetyczki :( Dziękuję Ci Lotos27 za te kilka słów, ciekawią mnie też wrażenia innych osób ?!

Gość grubcia36
ulka2011 Ty chyba pomyliłaś miejsce ?! Tutaj ten kto był u dietetyczki podczas ogólnopolskiej kampanii "UWAGA NADWAGA" w Naturhouse, proszony był o podzielenie się swoimi wrażeniami i doświadczeniami :) Szkoda, że tylko Lotos27 napisała :(( Dziękuję Tobie Lotos27, czyżby nikt więcej nie skorzystał z bezpłatnej konsultacji z dietetykiem ?!