Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktoztymikupami

Ile kupek dziennie robią wasze maluchy po Bebilon 1 zwykłym???

Polecane posty

Gość jaktoztymikupami

Czy 2-3 niekiedy 4 kupki dziennie to nie za duzo? dodam ze sa one najczesciej jasno zielonkawe badz ciemnozolte i dość luźne ale nie wodniste. Niby lepiej jak sie tak czesto zalatwia niz rzadziej i z trudem np przy zaparciach, ale nie wiem tez czy taka ilosc kup to nie odchylenie w tę druga strone :)

Gość boliboliboli
ja pierdole jakie to typowe dla psychicznych matek polek, ta pielucha to juz tez ci sie zrobila z mozgu. Pewnie sie masturbujesz do tych zielonych gowien a potem wywieszasz na sciane i oltarzyk robisz. Nie ma nic bardziej zalosnego, niz zakladanie tematu na forum o gownach swojego dzieciaka

Gość wafello
tak chetnie opowiadasz o czestotliwosci oddawania kalu twojego dziecka i skladzie stolca z zaznaczeniem koloru ( zapomnialas opisac zapachu i smaku oraz temperatury) Moze teraz opowiedz o swojej dupe, jak czesto rozluzniasz zwieracze i ile sie wylewa z niej

Gość jaktoztymikupami
zal mi was, zapewne nie macie dzieci i bardzo dobrze!!

Gość o maj god
na jakiej podstawie stwierdzasz, ze ktos nie ma dzieci?? Bo nie podnieca sie ich stolcem jak nienormalny i nie analizuje skladu i konsystencji na forum tak jak ty? A co jeszcze z takimi szczegolami obgadujesz na tym forum? Swoj wlasny stolec? Wymaz z pochwy? Zapach krocza meza? intensywnosc gazow babki? Puknij sie w leb prymitywie!

Gość do specjalistów :)
autorko, nie przejmuj sie, beda mialy pastuchy wlasne dzieci to wtedy zajarza o co chodzi :) moje dziecko tez pije bebilon 1 i reaguje podobnie.

Zaznaczam,że jestem mamą dwulatka ,wcześniaka,mieszkam za granica,nie mam tu rodziny,nie ma mi kto pomoc,kto doradzić i nigdy,ale to nigdy nie mialam podobnych problemów jak autorka!!!!!

w nie dlugim czasie otrzymasz kurierem medal za zaradnosc !

Gość iiiiiiiiiiiii i
"zal mi was, zapewne nie macie dzieci i bardzo dobrze!!" x haha jak widac na zalaczonym obrazku to z toba jest cos nie tak i to siebie powinnas zalowac, jak czytam twoje posty to jestem wdzieczna, ze nie mam dzieci, jezeli mialoby mi tak odbic i moj mozg mialby zamienic sie w srake to wole juz nie miec dzieci i cieszyc sie, ze jestem normalna

ja sama jestem bambrem z podstawowym, ale dziecka kupa jest najwazniejsza, zawsze wsadzam palec do srodka i smakuje czy wszystko gra

Gość unnkmc
do specjalistów :)- PASTUCH to masz na drugie szmato smierdzaca, utop sie w tym gownie a jak juz musisz obrzucac ludzi wyzwiskami to znize sie do twojego poziomu, bo najwidoczniej inaczej nie potrafisz dyskutowac, wiec ulatwie ci- zgnila wywloko!

przepraszam za moj prymitywizm, na wsi sie chowalam i mnie na co dzien pastuchem nazywali, wiec myslalam, ze to normalne.. Do autorki- ja czasem, zeby wczuc sie w dzieciaczka sama wypijam bebilon razem z nim i wtedy tez robie zielone wodniste kupki :) hihi

moze ty masz gdzies swoje dziecko ale to nie znaczy, ze ja tez! Trzeba wachac, sprawdzac i niestety- nawet smakowac, zeby wiedziec czy kupa jest odpowiednia! Ja prowadze notes z zapiskami z kazdego dnia, ile, jaki kolor, po czym, zapach, konsystencja. Kazda kochajaca mama tak robi

Gość adek145
jak nie wiesz czy dzieciak sra zdrowo i masz watpliwosci to do lekarza a nie na forum ciemnogrodzie zalosny

Gość adek145
jak nie wiesz czy dzieciak sra zdrowo i masz watpliwosci to do lekarza a nie na forum ciemnogrodzie zalosny

Gość adek145
chorzy psychicznie ludzie tu pisza

Gość adek145
"na jakiej podstawie stwierdzasz, ze ktos nie ma dzieci?? Bo nie podnieca sie ich stolcem jak nienormalny i nie analizuje skladu i konsystencji na forum tak jak ty? A co jeszcze z takimi szczegolami obgadujesz na tym forum? Swoj wlasny stolec? Wymaz z pochwy? Zapach krocza meza? intensywnosc gazow babki? Puknij sie w leb prymitywie!" xxx zgadzam sie z tym

Gość adek145
hahaha powinni umiescic ten topik jako sztandarowy w dziedzinie "matki psychopatki- czyli jak po porodzie wyzarlo mi mozg"

Gość wycior z trąbą
najpierw powiedz ile kup masz we lbie

Gość wycior z trąbą
radze udac sie do psychiatry z problemem pozerania kalu wlasnego dziecka...rozumiem, ze kocha sie dziecko, ale zeby az tak...

Gość wróż Juzef
sadze ze o jednego klexa za duzo. Do lekarza

Gość andrzelina drzoli
moj robi boby, takie kulki wielkosci piesci i twarde jak skala, ze oko mozna wybic drugiemu czlowiekowi, a je schabowe i nalesniory, ma 3 miesiace

autorko - moj synek rowniez jest na bebilonie 1- ma 2,5 m - ca robi kupke jedna dziennie lub co drugi dzien , zdarza sie tez , ze co trzeci .Ja z kolei zastanawialam sie , czy nue za rzadko., ale pediatra powiedziala , ze do 3 dni to norma.Kolor jest zielony , zolto - zielony . Zeby powstrzymac glupie komentarze- nie smakuje kup, nie waham , ani nic podobnego ...kolor widze , bo jest to nieuniknione skoro przewijam dziecko., a i zapachu tez trudno nie poczuc ... autorko.ile miesiecy ma Twoje dziecko ? ile butli po ile ml i co.ile zjada ??

Gość szczesliwa_mamka
Mój to robi stolca jak ta lala potem smażymy kotlety dla calej rodzinki bo co sie nie robi z milości do dzieci :)