Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anakonda misia

czy zwiazalbys sie ze striptizerka

Polecane posty

Gość Taki sam
Są dwa typy chłopaków, "grzeczni chłopcy" i "niegrzeczni chłopcy". Niegrzeczni chłopcy imponują dziewczyną i mają duże zainteresowanie. Grzeczni w tedy schodzą na dalszy plan. Z wiekiem potrzeby się zmieniają i cechy tych stabilnych są doceniane. Ale im już nie zależy na tych panienkach z przed lat co ich niechciały. Mają też jeszcze bardziej posunięte do przodu potrzeby. Dlatego szukają kobiet podobnych do siebie. Wartościowych, które patrzą na mężczyznę głęboko, a nie płytko jak te z przed lat. Pracowałem przez kilka lat z samymi kobietami, na ogół dość atrakcyjnymi i słuchałem tego i owego. I kobiety te wcale nie były jakoś wybitnie uczciwe. Na ogół wzór był podobny. Przychodził wiek 24 lata zaczynały się refleksje. Koleżanki wpadały czasem w odwiedziny z wózkami i niemowlakami. Koleżanki zaczęły więc zanikać. I samotność zaczynała bardziej doskwierać, powoli zanika chęć imprezowania i bardziej pojawia się chęć posiadania dziecka. W tedy zaczynały rozglądać się za tymi sprzecznymi chłopakami. Których nie chciały wcześniej, sam byłem kokietowany przez kilka dziewczyn, równolatki oraz starsze dziewczyny tak do 4 lat w górę. Były dla mnie miłe, częstowały miastami, nawet śniadanie dostawałem to od jednej to od.drugiej. Całkiem przyjemnie mi było, nawet. Tyle, że świadomość tego była taka, że bądź co bądź jestem dobrze zbudowany, całkiem niczego sobie. Uczciwy i stabilny emocjonalnie, nie interesowały mnie dziewczyny tego typu. I do dziś szukam na poważnie dziewczyn podobnych do siebie. Zauważyłem, że kobiety z wiekiem są coraz łatwiejsze. I coraz mniej mi na takich zależy. Dlatego teraz szukam tylko młodszych, mimo iż starszych nie określamy. Choć mnie interesują dziewczyny porządne. Myślę, że oliwa sprawiedliwa i każdy otrzymuje z czasem to na co zasługuje. Po pracy przychodził chłopak po swoją dziewczynę. Była ona bardzo atrakcyjna. Byli zaręczeni, dwa tygodnie przed ślubem puściła się ona z moim kolegą w cudzysłowiu kolegą, takim cwaniaczkiem dwa razy. Szkoda mi było aktualnego jej męża bo jest to typ chłopaka porządnego. Gdybym go spotkał to bym mu powiedział jak go w tedy niedoszła żona potraktowała. Powiem tak, jeśli autorka śmie szukać porządnego faceta to niech postępuje porządnie wobec niego. Jeśli świadomie zaakceptuje tą przeszłość to w tedy ok. Jeśli nie zaakceptuje to trzeba to uszanować. Nie można bagatelizować, choć ją owszem mam pewną awersję do pewnych kobiet. To uważam, że dużo kobiet nie.wierzy w.miłość, i po pewnym czasie chce znaleźć faceta pewnego który będzie.wierny i.na.którym będą mogły polegać. Podobnie.jak faceci.którzy kurwią się, a.później szukają na żonę porządną dziewczynę. Nie.można bagatelizować tego.

Gość jukijuoujytr
myslisz,ze kolega bylby Ci wdzieczny za informacje o narzeczonej?smiem watpic

Gość Rotmistrz
jukijuoujytr, odpowiedź brzmi: nie wiem co zrobię. Mam pewne zasady, którymi się w życiu kieruję, jednak nie wybaczanie błędów przeszłości się do nich nie zalicza. Wiele by zależało od tego jak bardzo mi zależy (napisałaś bardzo - ok, załóżmy tak) oraz od owego błędu. Jeżeli np. by dziewczyna w wieku nastoletnim puszczała się na lewo i prawo (nieistotne z jakiego powodu), potem stwierdziła, że to jednak nie jest to i zaczęła wieść normalny żywot (seks tylko ze stałymi partnerami) i poznała mnie (ja się zakochuję, ona też). Jakbym się o takiej przeszłości dowiedział to na 95% jestem w stanie stwierdzić, że bym odszedł.

Gość jukijuoujytr
a nie zauwazyles ,ze z chlopakami jest to samo???oni imprezują i puszczaja sie na lewo i na prawo,ale slub i dzieci ,to tylko z porzadna!najlepiej dziewica!dziala to w obie strony

Gość Rotmistrz
jukijuoujytr, zdecydowanie - oczywiście, że działa w obie strony. Ja się nie puszczam więc tego samego mam prawo oczekiwać od przyszłej partnerki. Co w tym dziwnego?

Gość Rotmistrz
Taki sam, bardzo dobrze napisane. Zgadzam się w zasadzie z każdym zdaniem Twojej wypowiedzi.

Gość Rotmistrz
Co więcej, opisywany przez Ciebie schemat również widzę coraz częściej. Wiele kobiet przed 30 ma straszne ciśnienie na znalezienie faceta.

Gość jukijuoujytr
kazdy powinien kierowac sie zdrowymi zasadami,jakkolwiek gornolotnie to zabrzmi swiat bylby lepszy i piekniejszy ,gdyby tak bylo. zycze Ci abys spotkal mila i wartosciowa dziewczyne .i uciekam bo musze skonczyc sprzatanie i obiad przygotowac dla mojego kochanego męza,ktory caly dzien ciezko pracuje.a swoja droga ,udany zwiazek to staranie sie po równo obu stron. dzis,moge z cala pewnoscia napisac,ze mi sie to udalo. jestesmy razem juz 24 lata i nigdy sie nie nudzimy. z wielka radoscia wracam do swojego domu ,meza i dzieci. jestem naprawde szczesliwa.i tego wszystkim zycze :-)

Gość Rotmistrz
jukijuoujytr, miło czytać :) - gratuluję i życzę Ci udanego dnia.

Gość jukijuoujytr
dziękuje i nawzajem !!!papa