Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemkobietajestemkobietajest

ale mam ochote na seks:/ 3 letni celibat za mna ech

Polecane posty

Gość jestemkobietajestemkobietajest

;( a fajnego brak

Gość niewidzetuniczego
o nie wszyscy śpią.

Ta i będzie wiódł ślepy kulawego. :O Chociaż może i lepiej :) Rozumieją swoje problemy i rzucą się jak pies na kość. Ten się zjara, niż ona zdąży go dotknąć ubrana w golf bo zimno i oczywiście przy pełnym zaciemnieniu. :D :D :D Trzeba było iść do klasztoru, przynajmniej nie miałabyś wyrzutów sumienia. :P :P :P

Gość łojjj i ja jestem w ponad
3 letnim celibacie:P miewam ochotę na sex,a nawet bywa ciężko:P bezzzz ale ogolnie da się żyć;)

Pewnie że da się żyć, nawet trzy lata a spróbuj wytrzymać bez powietrza trzy minuty. :D :D Podejrzewam że po tych latach abstynencji nie wiedziałabyś jak nogi rozłożyć. To nie jazda na rowerze :D Przywracanie Cię do życia, takiego na furkocie o jakim marzysz może trochę potrwać, chyba że naprawdę gotowa jesteś wystawić duupę i co będzie, to będzie :P

Pewnie kolejna prowokacja ale jak zwykle w razie gdyby ktoś faktycznie potrzebował "pomocy", to zachęcam żeby napisać do mnie maila - może się dogadamy.

Gość łojjj i ja jestem w ponad
yhy..dziwne przekonaniie,i po dłuzeszej abstynencji,wszystko było ok,i forma i wigor,raczej partner powinien sie martwić czy podoła...:p ten hipotetyczny oczywiscie

Gość KoJack
Tez mam ohote na jakas suczke