Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seromena1

Mandat za jazdę autobusem na nieważnym bilecie?? PILNE!

Polecane posty

Gość seromena1

Witam, Przyszedł do mnie dzisiaj list że mam niezapłacony mandat za jazdę autobusem na nieważnym bilecie. Wszystko było by okej, ale jest jeden problem- Tego dnia Wcale nie jeździłam autobusem! Jak to jest możliwe że dostałam mandat za coś czego nie zrobiłam? Dodam że trzy miesiące temu włamano mi się do samochodu i skradziono prawo jazdy. + Mieszkam w UK. - Czy to możliwe że ktoś się za mnie podał? Czy może to coś z tym prawem jazdy? Z góry dziękuję za pomoc.

Gość ale sepsa jest nie przez
"- Czy to możliwe że ktoś się za mnie podał? " ile masz lat zeby takie pytania zadawac? :O

Gość reerrtrtrtyyy
faktycznie szok, jakas ty glupia... ktos pewnie jeździ sobie teraz a jak tkos go zlapią to pokazuje twoj dowod, a moze nawet wzial pozyczke z banku hehehe wspolczuje ci, nie wyplacisz sie do konca zycia

Gość seromena1
a czy to ważne? Po prostu myślę że ktoś kto za mną nie przepada podał zamiast swojego Post Codu (w UK każdy dom ma swój postcode) podał mój. Ja już wszystko biorę pod uwagę, bo nie wiem o co chodzi. Niepotrzebne uwagi proszę zachować dla Siebie i wcale nie pisać.

Gość ale sepsa jest nie przez
jakie niepotrzebne uwagi? po prostu jak ci cos kradna to zglaszasz na policje i wyrabiasz nowy dokument (znaczy nie wiem jak w UK ale tez pewnie sie gdzies skradzione dokumenty zglasza), a jesli nie jezdzilas autobusem to piszesz odwolanie

Gość Jiggly
pieniadze rzecz nabyta

Gość rtrtrttrtty
i po co upujesz? bedziesz musiala zaplacic, masz nauczke na glupote, na przyszlosc takie rzeczy sie zglasza od razu jak ci ukradną dowod albo prawko