Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaroszyk1985

Czy ktoś został oszukany przez "POBIERACZEK"

Polecane posty

Gość kasiaroszyk1985

Jestem zainteresowana kwestia tych oszustów , dzis rano dostałam od nich wiadomosc typu Serdecznie dziękujemy za złożone w dniu 12.11.2012 zamówienie na stronie Pobieraczek.pl. Bardzo cieszymy się, że spodobał się Pani nasz serwis w 10-cio dniowym okresie Bezpłatnego Testowania i dziękujemy, że zdecydowała się Pani pozostać z nami na dłużej. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby Pobieraczek umożliwiał wszystkim pobieranie dowolnych plików w bezpieczny, szybki oraz łatwy sposób. Nasz serwis jest na bieżąco rozwijany i ulepszany. Informujemy, iż zgodnie z warunkami zawartej umowy z dnia 12.11.2012 zostanie uaktywniony dla Pani najtańszy dostępny pakiet - Pobieraczek5 - o miesięcznym limicie 5.0 GB. Przypominamy, że dalsze korzystanie z usług naszego serwisu będzie możliwe dopiero po opłaceniu wyżej wskazanego pakietu. Pakiet ten posiada 12-to miesięczny okres ważności oraz miesięczny limit 5.0 GB. Zgodnie z warunkami umowy kwota za wymieniony pakiet musi zostać uiszczona za cały rok z góry. Niniejszym prosimy o opłacenie pakietu Pobieraczek5 z 12 miesięcznym okresem ważności oraz o miesięcznym limicie 5.0 GB w cenie 94.80 PLN za cały okres świadczenia usługi poza okresem Bezpłatnego Testowania. Należność należy opłacić w terminie 7 dni od zakończenia Pani okresu próbnego, czyli do dnia 30.11.2012. Należność opłacić można poprzez przelew bankowy na następujące dane: Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C. Numer rachunku: 19 1750 1325 0000 0000 1305 6811 Tytuł przelewu: Pobieraczek5 - kasiaroszyk1985@o2.pl Gotowy blankiet wpłaty możecie Państwo wygenerować pod adresem http://www.pobieraczek.pl/przelew.php?eml=gpNsiji1fttwObSb%2FDa0RjlYDYpp W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem bok@pobieraczek.pl Kończąc, życzymy Pani miłej zabawy oraz owocnego pobierania z Pobieraczkiem. Z pozdrowieniami, Zespół Pobieraczek.pl niewiem teraz co mam z tym zrobic, nie mam pieniedzy aby im zaplacic w tym momecie.... pomocy!!!

Gość poszukaj sobie w necie
na ich temat to będziesz wiedziała

Gość Jiggly
ja to nie bo ja to jestem zaradnym facetem znającym kodeksy prawa i paragrafy i ich interpretacje jak zaczne wymieniać paragrafy to wszyscuy mi ulegają i przyznaja sie do winy

a w Gogolach ie szukało ja zrobiłem jedno i mam z nimi od 2 lat spokój nie niezapłaceniem trzeba być frajerem by płacić

Gość Jiggly
mnie nikt nie potrafi oszukać spojrze w oczy i już widzę. choć nie widzę, że ktoś kłamie .chce mnie oszukać badz oszukała

Gość kafeteryyyja!
nie płać tego! oszukują ludzi, w necie dużo o nich pisze, pewnie dostaniesz list tak jak ja że jeżeli nie zapłacę tej kwoty to sprawa trafi do sądu :D napisałam im, że są zwykłymi oszustami i nie mam zamiaru niczego płacić, a jeśli chodzi o ścisłość to ja mogę podać ich do sądu. było to 2 lata temu. do dzisiejszego dnia cisza ;) to zwykli tchórze i oszuści!

Gość zanetkaa93
Mi tez przyslali takie pismo, a nigdy w zyciu nic nie zamawialam...oszusci, nie placilam tego.