Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamaaamamma

Nie zaplacone w terminie rachunki.Co mi grozi?

Polecane posty

Gość mammamaaamamma

W tym miesiacu tak wyszlo ze nie zrobilam zadncyh oplat. A ternmin w sumie mam wszystkich do 15. Maz pracuje i dostaje co tydzien po 350zł. Czy uda nam sie wyjsc na prosta i jak to zrobic?

Czasami jak zapomnę zapłacić za czynsz to wtedy za 1 dzień zwłoki doliczają parę groszy. Raz wyleciał mi do zapłaty gaz i światło to po 2-3 tygodniach przyszło pismo że nie wpłaciłam i czekają 14 dni inaczej wyłączą :D

Gość gienikaaa
mąż ma 350 tygodniowo i ty czekasz na te ochłapy, a twoje pieniądze to gdzie

Żebyś Ty wiedziała jakie ludzie mają długi. SZOK! Z domu ciebie tak szybko nie wyrzucą. Jeśli przyjdzie zawiadomienie za prąd czy gaz i nie opłacisz to Tobie to odetną.A za ponowne włączenie sporo się płaci + oczywiście musisz wszystko uregulować.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a probowałac załatwić dopłatę do czynszu ?

Dopłata do czynszu nie jest taka łatwa ;) Liczy się dochód oraz ilość metrów przypadającą na osobę. Ja się o to starałam jak parę lat temu mąż stracił pracę a ja dostawałam marne grosze (800-900 zł) i stwierdzili e "bogata jestem" :o oraz metrarz przekraczał na 1 osobę. Chore prawa. Nie wiem jak jest teraz bo ja to łatwiłam jakieś 6 lat temu.

Gość mammamaaamamma
ja maz mi daje tyg. to cos tam zawsze zaplace. mam odlozone z zeszlego tyg. 200zł. a kasa idzie jak woda. Od zeszlej soboty wydalam ok.250zl. w tym 50zł na inne wydatki a 200zł na jedzenie. Czy rto duzo?

Gość ghjkkk
a twoje pieniądze, nie chce ci się dupci ruszyć próżniaku

Gość mammamaaamamma
jestem na zasilku ale dopiero w grudniu dostane za caly miesiac.Mam na corke alimenty i rodzinne. Bo maz nie jest ojcem biologicznym corki.

Gość mammamaaamamma
up

Gość pepilkkk
to jak mąż wziął sobie ciebie z dzieckiem to niech teraz zapieprza na was dwie, nie widział co bierze, ale te chłopy sa durne, pracują na cudze dzieci