Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

u mężczyzny liczą się tylko 3 rzeczy

Polecane posty

Gość Jake_
takie wszystko i nic,czyli nic

rozumiem, że koncepcja na dowody poszła się ...kochać ?

Gość Jake_
Ike zlicz Twoje wypowiedzi w tym temacie, możesz uwzględnić liczbę pytań..Coś jeszcze kochanie?

"nie spodziewałam się tak wysokiego wyniku (!) umówmy sie, że udowadniając teze pomarańczowego, jestem onieśmielona, wdzięczna i przeszczęśliwa aż tak barrrdzo mi zależy !" I w radosnym uśmiechu aż niechcący odsłaniasz kły jadowe? :D Ale udowodniłaś mu że się myli,więc dołożę Ci jeszcze jeden punkt; pewnie znów na wyrost,ale niech tam ;)

to może wyświetl sobie moją liczbę wypowiedzi ogólnie? i potem wyobraź sobie - o ile nie jest to dla ciebie za trudne- że czasem rozmawiam z samymi babami... kochanie

jeśli już to tylko czarne podniebienie ale to się wytnie:) za dodatkowy punkt szczerze dziękuje i oczekuję pokuty i rozgrzeszenia? nie czekaj wróć to nie ta kwestia :P

Gość Jake_
Ja rozumiem, a Ty..jesteś z tych co nie przyjmują do siebie prawdy?Kochanie.

co do twojego rozumienia pozwolisz, że zwątpię? chwilowo (no powiedzmy) jedziesz na banałach bez pokrycia ale muszę przyznac, że na tyle TOBIE zależy, że starasz się tak bardzo , że, mimo wszystko ci odpowiadam chyba znowu twoja teza poszła...sobie

Ike,Ty pokuty?Musiałabyś się przyznać do blędu,a to chyba niemozliwe... czyli rozgrzeszenia tym bardziej nie oczekujesz.Tak więc racja: to nie ta kwestia.

cicho samuel teraz rozmawiają dorośli twoja kolej będzie jutro

"Tak więc racja: to nie ta kwestia." z niecierpliwością czekałam na twoje potwierdzenie nieśmiało przeze mnie zgłoszonej wątpliwości :P

Gość Jake_
Ok, Chcesz wyzwanie? Jestem ciekaw, na jakim jesteś poziomie rozumowania, bo widzę, że inteligentna z Ciebie istotka.

Ike,nie ma to jak kobieta usatysfakcjonowana potwierdzeniem słuszności jej słów.Ale uważaj,bo Twoje oczekiwanie z niecierpliwością można uznać za znak,że Ci ZALEŻAłO na tej odpowiedzi; świadomie dajesz Jake'owi argumenty do ręki?:D

to wiem i bez ciebie:) a wracając do dowodów.... będą na dziś ? czy składać podanie?

myślisz , że jake nie wie co to ironia ?

kurcze na wszelki wypadek oznajmiam, że moja wypowiedź była pytaniem retorycznym żeby nie wyszlo, że ZALEŻY mi na odpowiedzi

no i za późno niech będzie , że też masz u mnie całe 1/10

masz prawo do pomyłek będę cię prowadzić ciernistą drogą ku prawdzie:) niczym matka (zdaniem imo - babka) prowadząca dziecko - pijane dla dramaturgii- we mgle

Niestety,o Kapłanko Jedynej Objawionej Prawdy,jakkolwiek milutko się z Tobą wymienia złóśli... wróć! Miało być: opinie ;) W każdym razie muszę lecieć,by zadbać o cechy tak cenione przez Zieloną.Wiem,że nie będziesz tęsknić :P Zobaczę,może jutro skuszę się na marsz przez ciernistą dolinę,lecz niczego się nie ulęknę :D

Gość Jake_
Oto moje pytanie.. Powiedziałaś "ale muszę przyznac, że na tyle TOBIE zależy, że starasz się tak bardzo , że, mimo wszystko ci odpowiadam". 1. W którym miejscu Twojej wypowiedzi pojawia się implikacja? 2. W którym miejscy Twojej wypowiedzi pojawia się równoważność? 3. Czy w Twojej wypowiedzi zachodzi przypadek, miejsce, gdzie implikacja i równoważność odpowiadają temu samemu,samym założeniom? Czekam o Pani. Chyba, że rzucasz rękawice.

pan kiedyś stanął nad brzegiem.. ty też możesz:P

sorry jake najpierw odpowiedź potem pytania tak nakazuje kultura i grzeczność a ja jestem bardzo kulturalna o grzeczności nie wspominając:P aż tak bardzo mi nie zależy, żeby moje oczekiwania pominąć i udać , że ich nie było:P nie jestem łatwa:P

Gość Jake_
Proszę, przypomnij mi pytanie.

a nie możesz przyznać, że nie rozumiałeś ? bo byle baran umie przewinąć stronę .... i tak to wieloliterowiec dzięki tobie zarobił 2/10 bo mogą być gorsi od niego :) dobranoc:) żebyś nie wykorzystał sytuacji jutro jestem do twojej dyspozycji

Gość Jake_
"a ja jestem bardzo kulturalna"? Napewno?Heh. NIE ZALEŻY mi na jutrzejszej pogawędce, ale dzięki za zainteresowanie. Nie przyjęłaś wyzwania, ale rozumiem, nie każdy potrafi. Bye:)