Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela00000

Problem z plamami po użyciu antyperspirantu

Polecane posty

Gość angela00000

Hej Ja w temacie, mam problem z plamami na ubraniach po antyperspirantach. Na czarnych, na białych na kolorowych, nie mogę tego sprać brrrr Jak sobie radzicie??? Proszę pomóżcie bo to są plamy spowodowanem użyciem anty a nie od potu...

Gość ale sepsa jest nie przez
pozostaje zmienic antyperspirant, mi sie nigdy nie udalo doprac takich plam

a co jeśli każdy zostawia ślady? Ja jeszcze nie trafilam na taki, który by plam nie zostawiał :/

Gość angela00000
Dokładnie ja średnio co zużyję to kolejny nowy kupuję... masakra jakaś bo nie ważne czy tani czy drogi jeszcze nie trafiłam na taki co plam na ubraniach nie zostawia...

W drogeriach, super i hipermarketach ale także w sklepach tradycyjnych. Normalnie kosztuje ok.11 zł ale jak masz blisko Nature to akurat jest w promocji za niecałe 9 zł ;)

malo tego ,ze zra material , to pomysl , ze taki sam wplyw maja na twoja skore......

dlatego tym bardziej polecam tego Garneira, jest delikatny dla tkanin, nie przebarwia ich ale dba także o naszą skórę, nie podrażnia jej.

dzięki, kupiłam, załapałam się na promocję, wiec wzięłam, póki co jest ok, zobaczymy jak na dłuższą metę, ale po kilku dniach wrażenia na plus, nie podrażnia, nie brudzi, zobaczymy za jakiś czas :)

Gość kamila baksik
Bardzo sobie chwalę Silver Roll on - Dezodorant Hb. Jest bezalkoholowy, ale przede wszystkim zmniejsza skutecznie potliwość, nie mam pod tym względem już takich problemów. Nie pojawia się, nieprzyjemny zapach. Do skóry delikatnej pasuje idealnie - ja stosuję go również po goleniu.

Gość ffvfvfvdfvdfvdfvfd
od 12 lat użwam lady spidstick w żelu, śladó nie ma albo czasami sąminimalne jeśli nałożę za dużo, w każdym razie żadnych białych smug, jest super a aloesowy najłądniejszy zapach:)