Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana_agniecha

Jak zdrowo się odżywiać?

Polecane posty

Gość zatroskana_agniecha

Jestem szczupła i nie odchudzam się, niepotrzebne mi to. Ale ostatnio zaczęłam się zdrowo odżywiać :) proszę was o rady co, jak jeść i w jakich ilościach. Poszukuję różnorodności, np. co jeść na kanapki? Nudzą mi się same warzywa na kanapki i szynka. Interesuje mi kwestia herbaty, serków typu almette, płatki śniadaniowe? Szkodzą mocno czy nie? A kwestia ziemniaków? Dodam, że pod wzgl obiadów jestem uzależniona od rodziny. Co szczególnie powinnam jeść a czego bardzo unikać? Czy mogę zjeść np. jednego batonika na trzy dni? Czekam na odp ;]

Gość lesia254
W dzisiejszych czasach zdrowe odżywianie to dobra suplementacja. wszystko jemy ale nasza żywność jest bardzo uboga w witaminy,minerały,aminokwasy itd.dlatego polecam b.dobre suplementy firmy ,,VISION" wejdź na stronę suplementy VISION poczytaj i jeżeli Cię zainteresują zadzwoń powiem jak taniej zamówić.694954933

Gość kotukik
wez spadaj z tymi reklamami...... co do pytania to nie ma co przesadzac ze zdrowym odzywianiem,organizm wszystkiego potrzebuje tylko w niezaduzych ilosciach....

Gość złote proporcje życia
co wg was znaczy zdrowe odżywianie ? ja napiszę tylko tyle 1. witaminy i mikroelementy. 2. białka , tłuszcze i węglowodany 3.to co wyżej tylko w idealnych proporcjach inaczej zwany kod życia ale to wie tylko ułamek promila ludzi na świecie :P