Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saszki

saszki - warto?????

Polecane posty

Gość saszki

Przeglądałam allegro w poszukiwaniu wygodnych, ciepłych i szybkich do ubrania butów na zimę i znalazłam coś takiego: http://allegro.pl/saszki-botki-ocieplane-r-27-dl-wkladki-18-cm-i2801592459.html i takiego: http://allegro.pl/eskimoski-dzieciece-rozmiar-27-atmosphere-i2793150929.html Czy według Was warto któreś z nich kupić? Nigdy nie miałam styczności z tego typu obuwiem i nie wiem ile jest warte (wygoda, jakość, przemakalność) Z góry dziękuję za opinie:)

Gość pluuum:)!!!
przemakalnosc 100 procent nawet przy nieduzym deszczu i po zaimpregnowaniu o sniegu nawet nie pisze bo szkoda slow

Gość szaszki
dziękuje za opinie. jeszcze ktoś może??

Gość beatris242526
myślę że takie obuwie to tylko na suche dni lub większy mróz ,gdzie wszystko jest zamarznięte ,inaczej przemakają w 100 %

Gość ale ona nie mowi, ze nigdy
fajne, nie widzialam takich jeszcze. mysle, ze na wiosne ok

Ja chodzę w takich już 2 rok, w tym roku zakupiłam dla córki i ona śmiga. tylko te buty są na suche dni lub na mróz, na deszczową porę nie polecam Przy tych bucikach są potrzebne tez drugie ma mokre dni

Gość Katarzyna1988_11
Bzdura z tą przemakalnością. Wiadomo, że na chlapę to kalosze najlepsze, ale na śniegu świetnie się sprawdzają. Te targowe, biedronkowe nie są jakieś super wytrzymałe, ale ja 2 lata temu przehulałam w nich całą zimę. W tamtym roku już potrzebowałam 2 par;) A w tym roku zdecydowałam się na oryginalne Emu Stinger, one powinny wytrzymywać nawet chlapę! Zobaczymy;) Poza tym gdyby były takie beznadziejne to połowa dziewczyn na ulicy by w nich na pewno nie chodziła!