Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamammaamaaa

100zł na tydzien na jedzenie.Co gotowac?

Polecane posty

Gość mamammaamaaa
u siostry kiedys jadlam i posmakowalo mi. na to zawsze masz w domu jakas wedlina czy ser.

Gość Cześć dziewczyny............11
I już się głodna zrobiłam, hihi:) Dodam temat do ulubionych, może jeszcze jakiś przepis mi podpasuje:)

Kiedys zrobiłam karkówke z grilla w mikrofali na funkcji grill, taki rusz był do mikrofali i tam zrobiła. Takiego suchego i okropnego wióra nie jadłam nigdy hahahaha

Gość miastowy
Kobieto wejdz na debet i zrob zakupy jak czlowiek i nie zawracaj doopy

Mariika- człowiek uczy się na błędach, hahaha

Za to ostatnio przeżyłam szok. Mamy w domu elektryczny grill, robiłam szaszłyki, i z tego grilla ścieka tłuszcz do takiego pojemniczka, słuchajcie sama woda w tych pirsiach z kurczaka jest. Ale to jest nic kiedys zrobilimy grilla w domu i kiełbasy na tym robiliśmy. Ktoś przyniósl kiełbasy śląskie chyba w paczce z biedronki, ja pierdole jakie to było niedobre a na dodatek z tego to chyba pół litra wody z całej paczki wypłyneło...

ahahahahahahaha siedze w pracy w biurze, podchodze do okna patrze a na ławce w deszczu siedzi dziewczyna, ma kaptur nie widze twarzy myśle ze młoda patrzac po ubraniu, i koło ławki mały piesek i tak patrze patrze a ona nagle wyciąga z torebki wino takie dla żurów w szklanej butelce litrowe i jedzie z gwinta napiła sie schowała i siedzi dalej!

Mariika świetne masz te psiaki a biały jaki czysciutki i podobny do mojego, tyle, ze mój jest maści dalmatyńca. i sporo grubszy od Twoich:D

I nawet deszcze jej nie przeszkadza:)))))))))))

Co masz za psa ze grubszy? Suka tu chuda i nie foremna bo to małe gówno było, tu z 8 miesiecy miała dopiero, z reszta ona jest szczupła, jak miała poł roku i ja wziełam wazyła 12kg a powinna ze 20kg, w miesiąc 8 kg przytyła a potem to juz powoli powoli, teraz wazy ze 30kg

mam rase jak Twoje:P tyle, ze mój to kanapowiec, lubi biegac, ale jeszcze bardziej jeść i spać:D ma 9 lat i wazony był 3 mc temu chyba u weta. wyszło 47 kg:D

Już mam pomysły na obiady na 2 dni, uffff. Mam straszną ochotę na fileta z flądry, dzisiaj zakupie, na jutro na obiad, a w sobotę zrobię tą karkówkę z kethupem. A w niedzielę do rodziców, już na Mikołaja, hihi, bo dziadkowie wnuczki nie będą widzieć, więc w niedziele chcą dać jej prezenty:)

Mariiika Pieski śliczne:-) Moja jest mała(mieszaniec)waży 5kg. Jaka różnica w porównaniu z waszymi :-)

Siedzi twardo i pije dalej, bede obserwowac bo chce zobaczyc jak wstanie i pojdzie bo tej butelce

wiewióra, ja mam jeszcze wieloowocowego, wazy przy dobrych wiatrach 9kg, ale to maluch rządzi, bo jest starszy i dłuzej przy nas

One wszystkie sa kanapowce. Jak się domyślam śpi pewnie to tylko przykryte i do góry kołami?:D:D O to byk jak nie wiem. U mnie pies teraz pewnie ze 38kg. Ale na nim to każdy miesień widac i bardziej upaśc sie nie chce. One tez spac i spac ale codziennie w lesie są, bo inaczej w domu szajba miedzy drzemkami

Gość kropka z biedry
kciukiem, jak tam Twoj ex po operacji? ok wszystko?

kropka, coraz lepiej, martwica wycieta, noga poskladana, rynna załozona i coraz szybciej o kulach popierdala. co najwazniejsze-nastroj wysmienity :)) jego brat moze juz dzis wyjsc ze szpitala, tyle, ze on w gorszej sytuacji bo tylko wozek

Gość kropka z biedry
kciukiem-ach, no to fajnie, ze wszystko jest w miare ok :) czytalam kiedys Twoj temat o tym i widzialam nawet fotke tej chorej nogi - brrrr :( duzo zdrowka dla chlopakow ;)

Wyobraź sobie ze mi białas chcieli spod sklepu ukraść ostatnio. Ja jako posiadaczka to wiem ze to owieczki ale cholera te psy odstraszają wygądem jak ktoś obcy może chciec kraśc takiego potwora brzydala morderce.

Gość ajasiepytaam
z żołądków można ugotowac flaczki :) ja tam lubie

wtedy to było jeszcze z martwicą, teraz jest lepiej. choc nadal zle wyglada. wiewiora, tak chyba kazdy psiak czasem spi, ale faktycznie cos w tym jest, Elvis jak zasnie to jak zabity iobcy moze wejsc a on ledwo jedna powieke podniesie:D Marrrika mieli wypadek-podwojny, eks wyladowal z zmiazdzona jedna noga, jego brat z obiema od miesiaca sa w szpitalu a fot zaraz poszukam na poczcie bo siedze na matki lapku

O masakra, kiedys tez miałam wypadek noga tak połamana ze 3 cm kości nie było bo się pokruszyła, składanie na blachy, blizna od kolana do kostki na piszczelu, obie kości złamane, martwica skóry przy bliźnie kółko srednicy 3 cm, ale po latach mało już widac, po martwisy skóra tylko taka błyszczaca została, blizna blada, nie jest źle. Te psy sa okrótne, z domu by wszytsko wyniesli, moje by dalej spały, albo wydaje im ze ze sa malutkie i chca na kolana siadac i nam i ludziom obcym

a je Ci normalnie? Czy ma jakies sensacje przez ten biały kolor? Bo u mnie biały nie ma alergii ale suka ma pokarmowa tragedia to jest, a sterydami nie chcemy jej leczyć...

Mariika u eks była mozliwośc amputacji:o ale juz jej chyba nie ma. własnie, Elvis ma potworne rany , bo ma alergie na mieso. na lokciach i kolanach ze tak powiem choc ostatnio strupek pojawil sie na czole. zawsze jak za duzo np po niedzieli kosci dostanie albo reszte rosolu, o wedzonych kosciach moze zapomniec. jak sie zagoi, to i tak tam siersc nie rosnie tu maly http://www.voila.pl/426/bicb9/?1