Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka............

Gadałam z facetem przez internet miesiąc a on wczoraj napisał ze

Polecane posty

Gość załamka............

nie jestem w jego typie, niby mnie polubil, nie widzielismy sie wczesniej, wczoraj dalam mu fotke i nagle nie jestem w jego tpyie :(

Gość panna marianna
Znajdz se normalnego faceta w normalny sposob a nie przez neta. wszystko teraz przez neta.

Gdybys mu poslala zdjecie od razu, to od razu dowiedzialabys sie, ze nie jestes w jego typie i nie zmarnowalabys miesiaca na czcze gadanie. O co Ci chodzi? Kazdemu podoba sie co innego. Mial prawo napisac to, czego dowiedzialas sie.

Gość załamka............
podobno szukal tez kolezanki, przyjaciolki na rower czy basen... widac kolezanka tez musi mu sie podobac :/

Gość załamka............
byłam ale jakos on nie chcial fotki i ja... fajnie sie pisało, nie bylo potrzeby wymieniac fotek, taka randka w ciemno az zaplanowalismy spotkanie i chcial foto ... serio tego nie rozumiem, szukac kogos tez do kolezenstwa a ptrzec tylko na wyglad... tyle czasu pisalismy dobrze sie poznalismy i nagle spadaj :O

Skoro to miala byc RANDKA W CIEMNO, to chyba raczej nie szukal kogos do kolezenstwa. Bo wtedy byloby to kolezenskie spotkanie. Poza tym wiadomo, ze na kompanow do spedzania wolnego czasu zgodnie z hobby faceci szukajana ogol facetow, a nie kobiety. Wyciagnij wnioski na przyszlosc - natychmiastowa wymiana zdjec. I nie bedzie rozczarowan i zalu.

Gość khkgiyk
racja nie ma kolezenstwa miedzy kobietami i facetami, przyjaznie i inne duperele nie mają prawa bytu... chyba ze znacie sie od dziecinstwa i nie czujecie nic do siebie , ludzie ktorzy razem sie wychowawywali zazwyczaj czują do siebe obojetnosc seksualna a nie pozadanie. Jak chcesz faceta kolegi to poszukaj impotenta , kastrata albo geja :D

Jak to mi powiedziała pewna MĄDRA osoba, facet rzadko kiedy traci energię na zwykłą, aseksualną koleżankę :P