Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezimienne wzgórze

Czemu żaba ciagle jest na forum, skoro ma tak wspaniałego i przystojnego faceta?

Polecane posty

Skoro są zakochani, to czemu ona spedza czas wolny na kafe? Bez sensu, jak by wyglądało ich małżeństwo za 10-20 lat, skoro oni teraz nawet siebie olewają, bo żaba woli net od związku. Nie rozumiem tego, a wy?

Gość ajajaaj ;)
Nie do końca masz rację ;p Ja np. sama mam cudownego faceta i jestem bardzo bardzo szczęśliwa w związku, jednak mam też pracę, w której czasami się nudzę i siedzę sobie i piszę z wami. No i co też powiecie, że zaniedbuje faceta ? hehe :)

Gość i dlatego musisz to oglaszac
na forum :D kogo ty dziecko chcesz oszukac ? :D

Gość czemu ty bezimienne wzgorze
tu siedzisz, skoro to forum dla kobiet?

Gość co cie to obchodzi
niech siedzi jak chce

Siedzę tu, bo to mój kontakt z ludźmi, jestem samotny, więc normalne że siedzę na necie. Gdybym miał dziewczynę, to przebywał bym z nią, albo pisał do niej maile, pewnie czasu na kafe by nie starczyło, zresztą nie miał bym potrzeby pisać na tym forum. Więc szokuje mnie to, że niby szczęśliwi ludzie, którzy pisali tu jako single czy też samotni, to nadal tu masowo piszą będą w związkach Oznacza to że tak naprawdę związek nie daje im szczęścia....

a co ty się tak przejmujesz moim szczęściem? jak będę chciała to w wolnym czasie mogę dłubać patykiem w doniczce. i nic ci do tego.

Gość bo_ten_facet_
jest zawsze przy niej, na plakacie wisi i pręż muskuły

żab-X-Nie jesteś prezydentem, aby nie móc o tobie gadać z innymi. Ogólnie ty mnie nie interesujesz, ale interesują mnie osoby, co są wielce zakochani, mają wspaniałych facetów, przystojnych, rozrywkowych, zabawnych itp, a wolny czas ich kobiety spędzają na nudnym kafe..... A ty jesteś wyjątkowa, bo rzekomo byłaś sama i byłaś dziewicą, rzekomo poznałaś przystojniaka itp, ale nadal mnóstwo czasu spędzasz na kafe, czyli tak jak by twoje życie się nie zmieniło. Jedyne zmiany to być może że czasem masz kutasa między nogami.... Ale czy to aż taka wielka zmiana w życiu?

Gość bycie w zwiazku nie oznacza
konieczności spędzania ze sobą każdej wolnej chwili, dzielenia się każdą myślą, trzymania się za ręce, patrzenia sobie w oczy, nieustannego wyznawania miłości i chorobliwej tęsknocie przy każdej rozłące. Ludzie, którzy tak myślą , czują i robią nigdy nie stworzą sensownego związku.