Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh;(......

Krwioplucie

Polecane posty

Gość ehh;(......

Cześć wszystkim... Mam dość duży problem... Wszystko zaczęło się 2 miesiące temu. Pewnego dnia przy myciu zębów zauważyłam dużą ilość krwi, potraktowałam to w ten sposób, że na pewno była z dziąseł, zębów... w sumie wystarczy lekkie uszkodzenie i już. Następnie zauważyłam, że kiedy palę papierosy i piję coca colę to krew w ślinie od razu się pojawia i jest już jej więcej. Dlatego też, od tamtego czasu przestałam palić i nie piję w ogóle coli. Niestety teraz po miesiącu czasu ( od niepalenia i niepicia coli) wczoraj, miałam chyba jeszcze więcej tej krwi niż do tej pory. Poczułam umyć zęby, jeszcze nawet nie chwyciłam za szczoteczkę i wyplułam ślinę z masakryczną ilością ciemnej krwi. Masakra.... Temu wszystkiemu towarzyszy mi często silny ból w okolicy serca. Na początku przyszłego tygodnia mam mieć wykonane badania kontrolne, a potem kardiologa.. Niestety, do tej pory każdy lekarz uważał, że przesadzam.. a ja czuję że jest coraz gorze... Proszę się wypowiedzieć, jeżeli słyszeliście o czymś takim, jakie macie informacje i czy znacie kogoś takiego ? Dzięki.....

Gość Marzenia się spełniają_*
co tu radzić? do lekarza oczywiście :) to nie jest z dziąseł, bo z dziąseł byłaby to krew jasna

w tym przypadku stawiałabym na refluks, a nie na coś z sercem ale i tak przy krwawieniu z powodu refluksu konieczna jest natychmiastowa wizyta u lekarza

Gość ehh... ;(
ehh.. no teoretycznie ja też, aczkolwiek ciągle boli mnie serce.. przeczytałam że krwioplucie jest też spowodowane chorobami układu krążenia, krzepnięcia.. sama nie wiem...

właśnie dlatego powinnaś pilnie odwiedzić lekarza