Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaadziaaaaak

jeśli na tym forum mogą też pisać szczęśliwe osoby to coś Wam opowiem :)

Polecane posty

Gość maaadziaaaaak

Poznałam Go rok temu, pisałyśmy z koleżanką pracę licencjacką i poszłyśmy do Głównego Urzędu Statystycznego po dane do analizy, on miał tam staż :) powiedziałam o co mi chodzi, patrzył mi się prosto w oczy z uśmiechem od ucha do ucha i hmmm nie powiem zrobił na mnie wrażenie :) powiedział wtedy, że aby uzyskać takie informacje muszę podać swój numer telefonu a ja że dlaczego, a on że mają takie wymogi... po chwili zrozumiałam o co mu ale nie podałam.. zwyczajnie bylo mi głupio :) Za 3 tygodnie spotkałam go na imprezie :) Zatańczyliśmy, poszlismy na drinka, wtedy już wyciągnął mój numer telefonu, zostawił swoich znajomych i odprowadził mnie i moje koleżanki do domu chcoiaż jak się okazało mieszkał na 2 końcu miasta i szedł jeszcze 2 godziny do siebie...;) Związek z nim okazał się najlepszą "rzeczą" jaka spotkała mnie do tej pory... po prostu super idealnie dopasowani w łóżku, w życiu, w uczuciach... W tamten weekend byliśmy we Włoszech u jego mamy tak po porstu pozwiedzać, poszliśmy tam na kolację... zjedliśmy, kelner nagle podał mi kwiaty:) popatrzyłam na niego zaskoczona a on nagle klęka....:) Historia jak z filmu nigdy nie traćcie wiary w miłość, ja też myślałam po ostatnim związku, że nic dobrego już mnie nie spotka... Wszyscy bili nam brawo a co ja czułam... nie da się opisać :)

Gość Historia śliczna. Staram się
nie tracić nadziei, ale trudno jest, gdy ma się 35latek na karku i nie jest się zbyt atrakcyjną mimo starań

Gość ojej:)
będzie dobrze :)

Gość fajnie jak z filmuuu
jesli lubisz takei szopki :-) ja bym chyba uciekła stamtąd gdyby mój facet oświadczył mi się przy ludziuach, w restauracji :-O nie wyobrażam sobie gorszego koszmaru :-O ja bym chciała aby mój poproisł mnie o rekę w łózku, po seksie :-P

Gość ajajaaj ;)
no mega ślicznie ;) Gratulujemy ;)

Gość maaadziaaaaak
Jego FJUT ma smak owoców leśnych

Gość thrtrhjtyjt
fajnie badzcie szczesliwi :)

Gość nieszczęśnik
"Nigdy nie traćcie wiary w miłość' - powiedz to prawiczkom z kafe.