Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgi

co robicie gdy widzicie

Polecane posty

Gość mgi

Pytanie kieruje do wprawionych pań. Co robicie gdy waszemu mężczyzniee chce sie z wami kochać? Jak to wtedy wygląda?

Co robię? Normalka. Idę do łazienki, myję się, przygotowuję wszystkie akcesoria, które mi potem będą potrzebne, owijam się szafrokiem i idę do sypialni. W sypialni układam wszystkie przygotowane wcześniej rzeczy: szklanka z woda, pudełeczko z ibuprofenem, kładę się do łóżka, ookrywam delikatnie koldrą, kładę zimny okład na czoło i udaję, że mnie głowa boli.

Gość mgi
Nei nei hytra jesteś. a dlaczego tak robisz . czy facet jest w tym słaby.

Gość łubudubu
nei_nei dobre :D kręci go to?? ;)

Gość Takie sztuczki
To cios ponizej pasa. Moja zona tez tak czasem kombintje.A facet jak nie ma nasrane w glowie to itak zajarzy ze symuluje.potem sie dziwicie ze mamy kochanki.

Gość olcia xxx
Jak mój chłopak ma chcicę to mu zawsze daję ale jak mi się nie chce to mu tylko pbciągam. Nigdy nie odmawiam bo on mi też nie odmawia.

Nei, ładnie zakręciłaś karuzelą. :D Odpowiem na pytanie. :D Jestem spontaniczna. Nie mam jakichś tam określonych schematów wytyczonych. Jakiegoś How to. Jak on inicjuje, to nawet nie musi się specjalnie starać. Mi wystarczy dotyk, jakiś szept a potem zaczyna się alkowiane ZOO. :D

Gość olcia xxx
Vera jaki sex preferujesz ostry czy suptelny.

Gość olcia xxx
Ja wolę gdy mężczyzna powoli zdobywa kolejne części mego ciała. Lubię łagodny sex a jak inne kobiety.

Widzę, ze albo robisz sobie jaja, albo nie wiesz, ze poprawna forma to subtelny. Seks lubię różny. To czy jest ostro, czy nie, zależy od sytuacji. Wydaje mi się, ze większość kobiet tak ma.

Gość olcia xxx
Ale jest tsiące pozycji do przepracowania a potem można je mieszać podczas stosunku.

Gość olcia xxx
Ale jest tsiące pozycji do przepracowania a potem można je mieszać podczas stosunku.

Ugniotłam pierogi, dobre jak nie wiem były, jeszcze cynamonu dałam! Nie piszcie nic smiesznego bo sikac mi sie chce strasznie a do 14 nie moge wyjsc z biura w którym siedze, bo na korytarzu grasują żury!

No ja tylko podczas stosunku stosuje pozycje:D W zyciu codziennym jakoś tego nie praktykuje:D

Tak myślałam, ze Ci zasmakują. Nie wspomniałam Ci o cynamonie do farszu? Szokełe 130% :O Cieszę się, ze mogłam Ci się przydać. :) Olciu, do spełnienia nie trzeba tysiąca pozycji.

Gość olcia xxx
Mozesz napisac jasniej.

Nie raz jeszcze je pewnie zrobie, takie odmienne i u mnie nikt o nich nie słyszał:D

Gość mgi
Czy panie lubią jak mężczyzna liże im muszelkę?