Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca kucharka

Gotowanie rosołu

Polecane posty

Gość początkująca kucharka

kobietki, powiedzcie czy mogę przerwać na 2- 3 godziny gotowanie rosołu, muszę wyjść a nikogo nie ma w domu kto by przypilnował. Rosołek jest dopiero na ogniu 1 godzine

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość początkująca kucharka
a mięsko zostawić czy wyjąć?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość monderun19
zostaw nic sie nie stanie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość początkująca kucharka
dziękuję za odpowiedzi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Możesz wyłączyć
i pójść ale jak na wołowinie lub kościach to lepiej dolać wody do pełna, ogień na minimum i iść. Niech się wygotuje, będzie lepszy. Facet ci to mówi, tylko musisz w ciągu trzech godzin wrócić :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×