Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emil645384h

ILE CZASU powinna trwac gra wstepna?

Polecane posty

Gość emil645384h

moja dziewczyna zarzuca mi ze u nas jej wcale nie ma, nie dotykam jej, a jak juz to dwie minuty a jej to nie wystarcza. Jak dlugo powinna trwac ta gra wstepna?

Gość az jej bedzie wystarczac
proste dziecko

Gość gagagagagag
oby nie za długo to też męczące:)

Gość emil645384h
a vco mam dokladnie robic, w jakiej kolejnosci? jej nie chce pytac bo boje sie ze wszystko zepsuje. wiem tylko ze chce zebym ja dotykal dlugo. z drugiej strony ona rzadko kiedy mnie dotyka, bo mowi, ze ja i tak mam zawsze orgazm a ona nigdy nie miala i bardziej potrzebuje tego dotykania

Chłopie co z Ciebie za kochanek że dziwczyna orgazmu nigdy nie miała? Masz ja dotykac po całym ciele, całowac, zając sie piersiami, łachtaczka.... Czy Ty masz blade pojęcie o seksie prócz ruchów frykcyjnych?

Gość emil645384h
no w sumie wstyd sie przyznac, mam 24

A co Ty robisz? Jak wygląda wasza gra wstępna? Czasem może trwac minute a czasem 30 minut:D

Gość emil645384h
caluje ja w usta, czasem podotykam piersi, minetke zrobie no i pozniej juz seks. Ale juz dawno minetki nie robilem, bo ona jakas chetna do zrobienia mi dobrze nie jest, no a poza tym to widze ze zbyt duzej przyjemnosci jej ta minetka nie sprawia. 30 minut? ja mam zbyt duza ochote na nia zeby tak dlugo

Gość emil645384h
wiec w sumie ostatnio gra wstepna ogranicza sie do minimum, rozbieram ja, troche podotykam ja tam i seks

No to masz odpowiedz. Może dziwczyna oczekuje ze zanim jej wciśniesz tam swoje paluchy czy coś innego zebyś ja tam podotykał najpierw popieścił, pobawił sie łechtaczka podotykał piersi brzucha. 5 lat nie masz opanuj sie zeby sprawic jej przyjemnośc, bo tak to dupa a nie kochanek jestes nie przejmujac sie ze dziwczyna nie ma orgazmu

Gość leih
Coraz bardzie przekonuję się, że jednak facet i kobieta nie są zbyt dobrze dopasowani do siebie. Chyba każda kobieta uwielbia dłuugą grę wstępną. Kiedyś czytałam, że potrzeba ok.20 min, żeby kobieta podnieciła się tak jak jej partner. Oczywiście, są sytuacje wyjątkowe. A dla wielu facetów to poświęcenie i myślą tylko o tym, żeby zacząć. I stąd masa kobiet udaje orgazm niejednokrotnie w życiu.

Gość lalalalalalalalal345
Spytaj się jej, czego oczekuje. Ujmy Ci to nie przyniesie, a dziewczyna będzie zadowolona. Kobietę trzeba rozgrzać, żeby było jej przyjemnie, a nie od razu wsadzić wacka.

Albo poprostu nie potrafisz tego zrobić, kiedys miałam takiego faceta, mówiłam na niego drewniana rączka. nawet jak juz dotykał to była to tragedia.

Gość emil645384h
jak ja zaczne dotykac to zawsze zle, zawsze boli itd :/

To nie chce nic mowic ale nic z tego nie bedzie. Niestety. Rób to delikatniej, nie pakuj jej rąk od razu w miejsca w które sie nie pakuje od razu:) Wszystko powoli spokojnie. Ta dziewczyna chce sie z Toba kochac w ogóle?

Gość emil645384h
ale ja mam ja piescic itd a ona raz na miesiac zrobi loda

No to spytaj się jej, jak chce żebyś ją pieścił! Nie pytaj sie, ile powinna trwać gra wstępna, bo to nie jakiś obowiązek do odbębnienia. Po prostu pieść ją i jak ją rozgrzejesz, to sama będzie Cię błagać, żebyś przeszedł do rzeczy.

Gość emil645384h
nie, juz od jakiegos roku nie ma na mnie ochoty, zwykle to ja zaczynam, czasem cos sie jej stanie ze sama zacznie mnie dotykac i ma ochote na seks. z poprzednimi nie mialem takich problemow

A z jakiej okazji ma Ci robic loda, jak jestes fajtłapa? Wybacz nie chce Cie obrazić ani nic, ale prawda taka ze jak ja rozgrzeejesz to bedzie błagać zebys w nia wszedł i bedzie sama za toba latac zeby ci zrobic loda

To poproś ją, żeby robiła częściej, jeśli Ci to sprawia przyjemność, ale sam też się postaraj.

Gość altiroish
jakbym miała takiego faceta to chyba bym jajo zniosła :D dla przykładu, moja gra wstępna trwa 40 minut, bo tyle mi potrzeba, żebym rzeczywiście była podniecona i wilgotna do tego, bo z tym jest u mnie największy problem. i jakoś mój facet nie narzeka, że "ma zbyt dużą ochotę na mnie żeby tak długo" :o seks ma być przyjemnością dla dwojga, jak nie wiesz co robić to po prostu ją zapytaj, dziewczyna sama wie czego potrzebuje najlepiej, a rozmowa o tym to podstawa 🖐️

Poprzednie dobrze grały, a tej sie rok temu juz znudziło i chce prawdziwego seksu. Wiesz z jakiej racji ona ma Ci robic loda albo w ogole sypiac z toba skoro nie jest wystarczajaco napalona? A że vzasem sama Cie najdzie ze chce seksu, może czasem jej potrzeby są duże i chce tego, ale zaraz potem albo w trakcie jej entuzjazm opada?

Gość przyślij ją do mnie
:classic_cool:

i gra wstepna to nie jest strzelenie jej palcówki na dzien dobry z nadzieja ze wtedy sie zmoczy

Gość leih
Ciesz się, że w ogóle jeszcze to z Tobą robi! Ale jak się nic nie zmieni, to gwarantuję Ci, że z czasem będzie rzadziej i rzadziej.... Bo i po co ma to robić, skoro jej to nie daje żadnej przyjemności, a tylko dyskomfort? Ty masz za każdym razem orgazm, ale i tak uważasz, że jesteś poszkodowany, bo ona raz na miesiąc robi loda. Ona za to przypuszczalnie zmusza się do każdego numerka, bo, jak piszesz, boli ją, jak ją dotykasz. Weź się ogarnij...

Gość pomaranczowowisniowa
Powiem ci szczerze, ze z twojego opisu wynika, ze twoja partnerka ma ten sam problem co ja - kiedys bogini seksu, teraz wcale nie mam ochoty. Na szczescie moj partner, mimo ze gra wstepna tez nie jest jego ulubiona czescia, nigdy nie okazal takiego nastawienia 'ile musze ja piescic?'. Przeciwnie, widze, ze barzo zalezy mu na mojej przyjemnosci i bardzo sie stara. Dlatego tez po dluzszym czasie problemow lozkowych ostatnio zdaje sie, zaczynamy z tego wychodzic. Chyba musisz przede wszystkim podejsc z empatia do swojej kobiety - ty narzekasz o jakies glupie lody, ona nie ma ZADNEJ przyjemnosci z seksu, wiec twoj problem staje sie raaczej drugorzedny.

Gość ależ egoista z Ciebie
:classic_cool: żeby takich jak najmniej

Gość emil645384h
A że vzasem sama Cie najdzie ze chce seksu, może czasem jej potrzeby są duże i chce tego, ale zaraz potem albo w trakcie jej entuzjazm opada? No z tym akurat marika masz racje, czasem w trakcie przerywa i mowi zebym przestal. Ona powiedziala mi ostatnio ze jak nic do mnie nie dotrze to ona seksu ze mna nie chce, wiec chyba lepiej jej bedzie z innym, ze mna wiecznie zle.