Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessy97

Co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość jessy97

Witam wszystkich korzystałam już z każdej pomocy ale nadal nic się nie zmieniło.Moja mama jest okropna dla mnie kloce się z nią co tydzień dochodzi nawet do takich czynów ze ja uderzyłam parę razy..Mam 15lat i wcale nie chce sie bić z mama bo może dojść do tragedii któregoś dnia..Ale ona jest po prostu okrutna dla mnie np: śmieje się z moich planów na przyszłość..mówi ze jestem za ambitna i wgl.Chodzę na tance i na śpiew i zarzuca mi ze mi sie w bani poprzewracało ze chce byc kimś kim nigdy nie będę.OKEY być może ale nie powinna mnie krytykować czego kolwiek bym nie zrobiła to jest źle i ja po prostu z tego wszystkiego mam depresje bo zamiast mnie wspierać to ona ciągle tylko mnie dołuje..I uczę się naprawdę nie źle, w weekedny wgl nigdzie nie wychodzę tylko wiecznie w książkach siedzę ..A gdy już wyjdę to się wydziera ze czegoś nie zrobiłam po mimo tego ze sama mi radziła wyjść.Czego bym nie zrobiła to jest źle. Czasami chciałam się już zabić ale ja to wgl nie rusza.Mówi ze żałuje ze mnie urodziła i ze powinnam iść się leczyć fajnie :'(

Gość jessy97
hhm no nie wiem trudno powiedzieć, nie rozumiem takich rodziców..