Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erotyczny mechanizm

Panowie dziewica czy doświadzczona ?

Polecane posty

Gość erotyczny mechanizm
Właśnie nie bardzo mogę z dwoma. ;/

Mylisz mnie ze swoją matką-dewotką, która po mszy włazi proboszczowi pod sutannę. Zrobiłabym na twoim miejscu badanie DNA, bo może się okazać, że mówisz "tato" do niewłaściwej osoby. Z kościołem nie mam nic wspólnego poza tym, ze figuruję w ichniej dokumentacji, ale to się zmieni. :classic_cool:

Gość takajenaa
a dlaczego nie mozesz z 2 ?? Przeciez to układ bez zobowiazń, tzn układy by wtedy były... Albo sprawdź obie po razie i wybierz..

Gość zostalem opetany
vercio na oaze sioo a nie na forum siedziec!! ;d

Gość zostalem opetany
ale przeciez co mu da ze sprawdzi jak to pewne ze dziewica i tak bedzie gorsza po jednym razie bo niedoswiadczona. Nic mu nie da ten jeden raz z kazda..

"vercio" i do tego niedouczony. Smutne, ale jak widać prawdziwe. Wychowałeś się w patologii i zamiast chodzic do szkoły chodziłeś do biedaszybów, zeby zarobić na wódkę dla ojcai matki? :D:D:D

Gość erotyczny mechanizm
Z względów czysto technicznych nie mogę.

Gość zostalem opetany
hahaha niech zgadne ;d gimbaza sie klania ;d widac ze jeszcze dobrze nie zaczelas liceum a juz probujesz byc bardziej inteligentniejsza od samego aisteina ;d dluga droga dziecko ;)

Gość erotyczny mechanizm
Z postu na post obnażasz swój brak kultury i dziecinne zachowanie. No, ale nie wnikam ile masz lat. Z Tobą w dyskusję nie zamierzam wchodzić, bo po co ? Szkoda czasu. Cześć :)

Gość zostalem opentany
na dwor z pieskiem dzieciuchu!!!!!!!!!!!!!! tam twoje miejsce pod klatka z pieskami ;p

Gość traf-l
Cześć, sama mam 19,5lat i nie jestem dziewica!! Pozory mylą, własnie takie starsze mogą nimi nadal byc. Bedac na Twoim miejscu wybralabym 19stke;P Milej zabawy:)

A co powiesz o swoim popleczniku? Tego już nie widzisz, niedorozwinięty desperacie? :D Mam 25 (dwadzieścia pięć) lat, wiem, kim był Albert Einstein i opanowałam deklinację już w szkole podstawowej. Ponadto potrafię samodzielnie dokonywać wyborów. Tak, jestem taka niekulturalna i dziecinna. Ale to ty zadajesz pytania na temat urojonych kobiet, które nawet nie chcą na ciebie spojrzeć, a ty sobie imaginujesz, że je zaliczysz na czysto. Taki macho, a pierdzi na forum kobiecym. Nie dziwota, że żadna cię nie chce. :)

Gość erotyczny mechanizm11
Ja niedorozwinięty ?! I jaki jeszcze ? Śmiało. Widać kto tu jest bardziej niedorozwinięty, bo ja przez całą rozmowę ani razu Cię nie obraziłem w przeciwieństwie do Ciebie. Chociaż również mi wolno. Zastanów się co piszesz.

Gość erotyczny mechanizm11
Widzę, że Pani Vera musiała przywłaszczyć sobie mój nick dlatego piszę pod nazwą "erotyczny mechanizm11" :) Żałosne.

Gość jgridetdfgh
vera nie wierze ze ty masz 25 lat ;O zachowujesz sie jak bachor ktory dorwal sie do internetu naprawde.. z was dwoch to on pokazuje tu kto ma wiecej kultury i ogłady

Gość tito7890
vera spierdalaj stad!!!!!!!!!!!!!!

Gość tito7890
jak ci temat nie lezy to nikt nie karze ci tu siedziec co tu jeszcze robisz ? jestes dziewczyno smieszna :-)

Nie musisz wierzyć. Ja nie wierzę w boga, inteligencję autora tego tematu, uczciwość polityków i nie robię z tego problemu. Zachowujecie się jak zasmarkane i zabeczane księżniczki, które nie dostały lalki Barbie. Ale czego spodziewać się po tabunie kretynów bez szans na potrzymanie kobiety za rękę? :) A takich tutaj jest nadmiar. :) Teraz odchodzę, bo zaraz zaczniecie sobie podcinać żyły i smarkać w sweterki w bałwanki, który babcie wam zrobiły na święta. A tego nie chcemy prawda? :D A tak poważnie, to mam lepsze rzeczy do roboty niż siedzenie tutaj, czego z kolei nie można powiedzieć o was. Całuję, nieudacznicy. :)

Gość gghyjhj
hahah ma lepsze rzeczy do roboty a siedzi i pisze komentarze na pol strony ktore i tak nikt nie czyta a jak juz to sie z nich smieje :D hahahahahaha

tito7890 - na zbliżające się Mikołajki życzę ci książki z której dowiesz się co to interpunkcja albo szansy pójścia do jakiegoś zaocznego gimnazjum, bo jesteś kolejnym ćwokiem, który wykazuje duże braki w edukacji z zakresu szkoły podstawowej

Nie czytają, a odpowiadają. Mój czas na dzisiaj już minął. Ty będziesz tutaj siedział cały weekend, bo to twoja jedyna rozrywka. A teraz naprawdę - podwijam kiecę i lecę. :)

Gość katarzynaaa1987
my w Twoją inteligencję vera też nie wierzymy :P więc spór zakończony :D

Gość vanrojpuj
ciekawe co by miała do powiedzenia na ten temat Dek@

Gość SDSDAFFGF
oczywiste ze 26 lataka, z cnotka to wtopa na calego!! ZAKOCHA SIE BEDZIE LATALA I SEXU NIE UMIE DAC TYLKO BRAC.-p i bedzie udawala ze niechce i boli, 26 lataka lda ci rozkosz

Gość katarzynaaa1987
tak samo 26-latka moze okazac sie klodą...