Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AMb3894632874652738

Zaraz mnie szlag trafi!!!!!!! Nienaiwdze sąsiadów!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość AMb3894632874652738

pol roku temu wprowadzili sie nowi i od pol roku codziennie tłuczenie, stukanie, pukanie, wiercenie, przybijanie CAŁY BOŻY DZIEŃ. praktycznie nie zarejstrowałabym ani sekundy zeby coś nie pukło, nie stukło, nie szurało.po rurach też. KURWA nie wytrzymamm juz jestem kłębkiem nerwów. Ani pospac ani nic. Zeby spac musze napchac do uszu mokrej waty to wtedy nic nie słysze. Juz mnie bola te uszy ale pcham dalej tę wate bo musze :( od 6:00 do 22:00 niby mozna ale ile???????? juz nie raz myslalam zeby nabluzgac na nich na kartce i wywiesic na tablicy na klatce schodowej ale by wiedzieli ze to ja bo oni mieszkaja na samej gorze a ja pod nimi wiec kto inny jak nie ja. i mieszkam na skraju bloku ze za nasza sciana juz nic nie ma. Mam dosyć:( A isc do nich nie chce bo ich nawet nie znam zreszta podczas ciszy nocnej tego nie robia....:( czasami zazdroszcze strasznie wszytskim co maja domek jednorodzinny i cisze i spokoj. Ja to marze juz normalnie o jakims baraku w lesie byle tylk spokoj miec.

Gość a czy próbowałaś zamiast
bluzgać spokojnie i kulturalnie z nimi pogadać? Nie musisz od razu wykazywać się brakiem wychowania.

Gość Bystry KlozetXD
Moja rada: jak wychodzisz z domu to zostawiaj Rammsteina puszczonego na full :)

Nie wiem jak to jest poniewaz mieszkam w własnym domu:) Ale tak na zdrowy rozum skoro mieszkają od niedawna to modernizują no nie?:D Każdy kto ma własne mieszkanie wykonuje jakies remonty, przeróbki.Troche cierpliwośći,przecież nie będą remontować zawsze? Moze porozmawiaj, zapytaj czy długo to potrwa?