Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matildeeee3434534

pytanie chyba glownie do panow - zajety facet

Polecane posty

Gość matildeeee3434534

Od 4 miesiecy kontaktuje sie ze mna facet (mail, gg, facebook). On jest zareczony, ja wolna. Do niczego miedzy nami nie doszlo, zadnego seksu, potajemnych spotkan, on nic wprost nie zaproponowal, ale czasami napisze cos takiego, ze nie moge tego uznac za czysto kolezenskie rozmowy. Jego slub ma sie odbyc w sierpniu. Czy jest jakas szansa, ze on rozstanie sie z narzeczona? O co mu wlasciwie moze chodzic? Szuka przyjaciolki do rozmow?

Gość Rotmistrz
Szuka bzykania na boku

Gość OnsKaMa
Jeżeli byłabyś w porządku to sama byś ucięła kontakt. Jeżeli nie powiedział Ci nic w prost to zostaw go w spokoju. Zastanów się czy chciałabyś mieć takiego faceta gdybyś była to ty zaręczona i miała ślub w sierpniu ? Jakbyś się czuła jakby jakaś laska się kręciła koło Twojego chłopaka.. ?? Pamiętaj, że wszystko co robimy wraca do ludzi. Nawet jeżeli go uwiedziesz, przelecisz itp.on kiedyś będzie miał wyrzuty sumienia, znienawidzi Cię.. o ile wcześniej jego narzeczona Cię nie zabije ;) heh.. Pamiętaj, że jeżeli facet prosi swoją dziewczynę o to żeby została jego żoną, to musi to coś znaczyć. Ty się w to lepiej nie pakuj i zostaw go w spokoju. Ode mnie osobiście miałabyś gruby wpierdol. pozdro

Gość seks weekendowy
seks weekendowy:)

Gość harmpalm
O ja pierdykam. Po co Ci taki facet? Nie obrzydza Cie to, ze jest taki nielojalny i nie fair?

Gość matildeeee3434534
Eh dajcie spokoj, zablokowalam go na komunikatorach jakis czas temu i powiedziala jasno, ze skoro nie jest wolny to ja nie widze przyszlosci takich rozmow. Niezbyt to do niego dotarlo, musialam sie powtarzac, ale teraz nie ma mozliwsoci pisac chociaz.

Gość matildeeee3434534
OnsKaMa - chyba sie boisz o swojego...

Gość matildeeee3434534
nierozważna i dramatyczna - jesli piszesz serio bez ironii, to ja moge tylko Tobie powodzenia zyczyc jesli czujesz sie na silach, bo ja sie nie bede za to zabierac ;) Nie mam szacunku dla tchorzliwych facetow typu 'chcialbym, ale sie boje i nie wiem jakby sie za to zabrac, ale chociaz sobie pogadam". "Jakbyś się czuła jakby jakaś laska się kręciła koło Twojego chłopaka.. ?? " - to on sie przyczepil do mnie "Pamiętaj, że wszystko co robimy wraca do ludzi. " - co za glupoty. Wystarczy popatrzec na politykow. "Pamiętaj, że jeżeli facet prosi swoją dziewczynę o to żeby została jego żoną, to musi to coś znaczyć. " - na pewno zawsze wielka milosc...

Gość Bobiczkówna
W pieknym swietle na dzien dobry przedstawi sie taki ktos. Na co taki typ liczy? Ze trafi mu sie mega naiwna gaska? Skoro taki wyrywny to niech zerwie zareczyny z narzeczona i uderza do Ciebie. A nie kosztem Ciebie, Twojego zdrowia psychicznego bedzie sobie pozycie urozmaicac.

Gość matildeeee3434534
Bobiczkówna - masz zupelna racje. Ooo bardzo wyrywny, potrafil sie odzywac po 20 razy dziennie z byle glupota. On jest w tym zwiazku juz 10 lat wiec na pewno szukal jakiegos urozmaicenia. Coz, moze z nastepnymi kolezankami pojdzie mu lepiej. Fakt ze jest przystojny, ale Po miesiacu napisalam mu bardzo dobitnie zeby sie nad soba zastanowil.

Gość Bobiczkówna
I bardzo dobrze zrobilas. Trza takim typom nosa utrzec, a nie dbac o to, zeby jego ego roslo i roslo. Potem wszedzie pelno facetow zadufanych w sobie, nieodpowiedzialnych egoistow z rozdmuchanym ego.