Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewitta789

co mu kupić? pierwsza wizyta w mieszkaniu

Polecane posty

Gość rewitta789

jutro po raz pierwszy odwiedzę chlopaka, z ktorym sie spotykam 2 miesiace. To nie jest jego mieszkanie, jest studentem ostatniego roku, i mieszka z innymi osobami. On juz u mnie pare razy byl, i zawsze przychodził zczyms. Róża/cukierki/wino. Co ja mu powinnam kupić na pierwsza wizyte? Dodam, ze to spokojny , ulozony chlopak. Zaprosił mnie na herbate do siebie, to pomyslalam ze ja moze pojde do herbaciarni i jakąś kupię a pozniej napijemy sie jej to dobry pomysł? czy lepiej kupic jakies czekoladki?

Gość sdf
skoro on cie zaprosił na herbate to ja na twoim miejscu nie kupiłabym herbaty, w koncu to on cie na nia zaprasza. ja bym kupila jakies ciasto do tego czy czekoladki tak jak piszesz.

Gość rewitta789
tez sadze ze czekoladki to chyba najbezpieczniejszy pomysl... lubie robic niespodzianki wlasnorecznie zawsze jak do mnie przychodził to cos mu robilam do jedzenia, cos innego, ale jutro nie bede miala czasu nic przyrzadzic. Choc on jak u mnie ostatnio byl to kupcze ciasteczka goscily, bo tez przez brak czasu. Czekoladki chyba beda ok.

Gość ona 90
zazdroszcze, jak moj byly do mnie przyjezdzac to ZAWSZE z pustymi rekoma .. a ja jak do niego to zawsze cos mialam, cos na slodko, piwa, ciasta ... ciesz sie ze masz chlopaka z gestem ja bym kupilam czekolade albo ciastka,ale jakies lepsze:)

Gość hjhjghjfgfg
a roochaliście się już? :)

Gość rewitta789
Hodowla trzody chlewnej staje się co raz bardziej wymagającym rynkiem dla producentów. Osiągnięcie zespołu cech genetycznych oraz hodowlanych stało się celem wielu chodowców trzody chelwnej w Polsce. Poprzez wypracowanie odpowiednich metod hodowlanych chodowca może z cyklu na cykl coraz bardziej zbliżać się do osiągnięcia sukcesu. Kryteria plenności oraz wysokogatunkowego mięsa stanowią cele, których osiągnięcie pozwala rozwijać się i osiągac co raz więcej pozytywnych rezultatów. Chodowla trzody chlewnej w tle Bardzo ważnym elementem, często decydującym o osiągnięciu sukcesu jest stworzenie odpowiedniego harmonogramu żywienia. Już młode osobniki nie odpowiednio odrzywaine mogą okazać się słabo produktywne. Aby w pełni zapobiegać tego typu zjawiskom należy od dużą uwagę przywiązywac do pasz zywieniowych oraz wszelkiego rodzaju dodatków dla trzody chlewnej.