Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie cierpię PMS

pech do facetów

Polecane posty

Gość zakalec
wpadłem bo na kilometr chwytam jak się dwie osoby dogadują :-P chociaż osobiście jestem po rocznej próbie zawiązania związku z niewiastą która nagle zmieniła się o 180stopni mentalnie i w zachowaniu, ale trzeba dalej szukać. Napewno na początku nie ma co udawać kogo innego bo i tak wyjdzie:-P

Gość nie cierpię PMS
right. mam mniej od Ciebie ;) uuuu roobi się coraz ciekawiej ;) i kto by pomyślał, że w wątku założonym przeze mnie "pech do facetów" wymienie się z kimś mejlem :) aż się uśmiechnęłam do monitora ;)

Gość Rotmistrz
Zdecydowanie, udawanie działa tylko na krótką metę - niezależnie czy na necie czy w realu

Gość zakalec
rotmistrz pytaj o zniżke w vision express :-D

Gość zakalec
tylko ja nie udawałem a naciołem się jak nikt 1 ray w życiu na kimkolwiek :-(

Gość nie cierpię PMS
Zakalcu - ja przez pół roku próbowałam być z kimś, kto mega sie zmienił. podczas rostania usłyszałam - nie jest mi przykro i nie żałuje. Szkoda mojego czasu. Z perspektywy czasu nie żałuje tej znajomości, bo nauczyła mnie tego jak ludzie potrafią udawać i budować w Twoich oczach wizerunek osoby, którą chcieliby być, a nie są. Jednak chciałabym dodać, że teraz tez nie jest mi przykro, ze tak to się potoczyło, bo okazał się strasznym chamem...

Gość Rotmistrz
"rotmistrz pytaj o zniżke w vision express" Racja, zapomniałem o tym :D A co tam, raz zaszaleć można :). Teraz zostaje mieć tylko nadzieję, że nie okażemy się obleśnymi facetami po 40 z brzuchem wielkości piłki lekarskiej ;) Mój mail to: rotmistrz_kade@wp.pl

Gość nie cierpię PMS
złamane serce? witaj w moim świecie. KURDE TEŻ CHCĘ ZNIŻKĘ! Właśnie szukam oprawek!

Gość Rotmistrz
błąd - rotmistrz_kafe@wp.pl

Gość zakalec
pms - no mi jednak jest przykro, co oznacza że z mojej stronx naprawde iskrzyło jak w elektrowni, pomału zapominam ale za pomału zdecydowanie:-(

Gość Rotmistrz
Zakalcu, masz dobre podejście do sprawy - trzeba szukać. Samo się nie znajdzie. Oczywiście nic na siłę, ale leżeniem do góry brzuchem nic się nie osiągnie. Dzięki temu prawidłowemu podejściu znalezienie kogoś to wyłącznie kwestia czasu.

Gość nie cierpię PMS
Rotmistrzu - jesteś po jakiejs psychologii? Zakalcu - wiem coś o zapominaniu. u mnie no progress. już mnie to męczy. zresztą wypowiadałam się w tym temacie już o tym, chyba czas coś zmienić...

Gość Rotmistrz
Nie - jestem politologiem - z wykształcenia, pasji i zawodowo. Natomiast lubię psychologię (czytuję różne rzeczy) i miałem jej również nieco na studiach :). A Ty jaki kierunek?

Gość zakalec
oczywiście, ale teraz już nie wiem po czym szukać, po wyglądzie ciężko, po charakterze - już się na tym przejechałem, nagłe mrówki w brzuchu czy jakoś tam określają niektórzy - też było.

Gość nie cierpię PMS
nauczyciel języka angielskiego, filologia... :) co do psychologii to ostatnio czytałam ksiazke z cyklu psychologia na wesoło "nie zalezy mu na Tobie" - dobrze, że mi o tym przypomniałes, bo juz zapomniałam o moich przemysleniach po tej lekturze...

Gość nie cierpię PMS
Zakalcu - motyle :) mi się wydaje, że nie motyle są wytyczną uczucia :) co prawda za pierwszym razem cos takiego czułam, ale bardziej mnie zdradzał mój głupkowaty uśmiech, maslane oczy i ciepełko w środku :) a co do szukania... to faktycznie ciężko... każdy szuka recepty na szczesliwy zwiazek, ale chyba takowej nie ma:P

Gość zakalec
pms - mi najbardziej pomaga praca i zajęcie się czymś ale poleniuchowałbym też czasem, a wtedy łup wspomnienia. A w ogóle uważam za ewenement że najchętniej rozmawiają, baa lgną do mnie nieraz - żony kumpli i znajomych. Co mnie nieraz irytuje :-P

Gość nie cierpię PMS
ja mam za to szczęście do rozwodników i zdecydowanie starszych facetów :O też mnie to irytuje, bo zawsze tworzę jakieś toksyczne relacje :/

Gość zakalec
ale myślę że to kwestia charakteru że dopiern ludzie ustatkowani w związkach lub po się nami interesują ;-)

Gość Rotmistrz
Zakalcu, fajne zatem żony mają Ci Twoi kumple :/. Natomiast co do recepty to tak jak pisze "nie cierpię PMS", nie ma jej - jak się nie uda dziś, to uda się pojutrze ;). Ważne aby nie tracić dobrego samopoczucia i podejścia.

Gość nie cierpię PMS
ja jestem za dojrzała dla mojego otoczenia :)

Gość zakalec
pms - trzeba spowrotem zdziecinnieć żeby zrozumieć otoczenie. A co do żon - no może u kumpli to jeszcze ale dużo starszą szefową w pracy jak wytłumaczyć:-P

Gość nie cierpię PMS
tak kusisz, czy przyciagasz?

Gość zakalec
nie powiem mam gadke do płci przeciwnej ale i tak się baaardzo ograniczam. No coś w rodzaju 'opiekuńczości' i 'cierpliwego słuchacza' to dość często mi się włącza ale nigdy z podtekstami.

Gość nie cierpię PMS
uuuu to nie dziwie się, że kobiety do Ciebie lgną :P

Gość zakalec
tylko do tych wolnych narazie mam pecha, bo trafiam na samowystarczalne paniusie które chcą się bawić nie żenić i robić dzieci ;-)

Gość nie cierpię PMS
Zakalcu - ile masz lat i czego oczekujesz? ja za to trafiam na nieodpowiedzialnych i niezdecydowanych facetów, którym jednorazowe numerki w głowie...

Gość zakalec
oj czasami się trzeba powstrzymywać żeby nie wybuchło :-D