Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOOOlllekk

Załozyłem dzisiaj konto na facebooku ... ale nie mam żadnych znajomych ....

Polecane posty

Gość LOOOlllekk

po co wlasciwie je zalozylem? przeciez to nie portal randkowy nie bede zagadywał do samic czy sie ze mną przespią lub spotkają w celach randkowych..

To co żeś zakładał? Ja osobiście korzystam, z pewnej fajnej facebookowej aplikacji. Rozrywki są różne. Może poprostu zabardzo ograniczony jesteś, by to pojąć

Gość LOOOlllekk
bo chcialem kogos poznac ale nikt mnie nie chce przyjąc do znajomych pytają sie kim jestem

Bo trzeba szukać, albo znajomych, albo trzeba mieć bajerę. Najlepiej znajdź se kilku znajomych, ze szkoły, albo z pracy. Udzielaj się w komentarzach i zapraszaj znajomych znajomych . . .

Gość seleeenka23222
facebook :/ teraz to jakas druuga forma zycia - swiat rownoległy ;) to moze zacznij od lajkowania i miłych komentarzy, zawsze to poczatek - dobry przed napisaniem czegos wiecej. ;)

Gość LOOOlllekk
jestem bezrobotny a zadnych znajomych nie mam ludzi z dawnej szkoly nigdy mnie nie lubili i ja ich wiec watpie by zaakceptowali mnie jako znajomego

Gość LOOOlllekk
chcialbym poznac zagraniczne dziewczyny tylko nie wiem jak , napisac na jakims blogu czy na badoo ?