Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 martita250

kogo wybra膰

Polecane posty

Go艣膰 martita250

mam 26 lat jestem w 7 letnim zwiazku z chlopakiem 30 letnim o imiemiu marcin nie laczy nas nic. nie mamy dzieci nie jestesmy po slubie nawet w narzeczenstwie. zwiazek nasz chyba jest bez sensu poniewaz od samego poczatku byl jakis dziwny. spotykalismy sie tylko w weekendy jak szlismy na jakas impreze czy do pubu zawsze placilam za siebie. ja dosc szybko przedstawilam go swojej rodzinie a on zabral mnie do siebie po 3 latach. do dzis nie znam jego rodzniny poniewaz oni sie nie odzwiedzaja itp. chcialam z nim dziecko i slub a on nie. przestalam o tym mowic. wszyscy w mojej rodzinie go akceptuja poniewaz nie daje sie poznac. u niego na pierwszym miejscu zawsze jest mam tata i brat. gdy stracilam prace nigdzie nie wychodzilismy poniewaz nie mialam pieniedzy. a on nie zaproponowal ze zaplaci np za jakis wypad gdzies. jak prosila np zeby gdzies moja babcie podwiezc to musialam dac na paliwo. jak zawozil mnie do poznania do lekarza to tez dawalam na paliwo a pozniej mi wypomnial ze musial jeszcze czas tracic na to. powiedzial mi ze on sam na rodzine robic nie bedzie. jakiekolwiek imprezy karnawalowe i sylwestrowe na pol. ostatniego sylwestra chciala o 2 w nocy jechac do domu to zadzwonilam po bratowa ktora po mnie przyjechala a on zostal. w weekend piwko i co weekend tak jest w wakacje piwko na imp piwko.raz sie poklucilismy to mu powiedzialam ze chociaz raz by mi kwiatka na przeprosiny kupil to powiedzial ze nie kupi bo i tak zwiednie i szkoda kasy. w tegoroczne wakacje go zostawilam poznalam innego chlopaka o imieniu pawel ktory dla mnie zrobil by wszystko. zaszlam z nim w ciaze palnowana ciaze. gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ogarnol mnie strach jakis myslalam i zamartwialam sie co ludzie powiedza ze tyle lat w zwiazku bylam i nic nie bylo a tu w nowym zwaizku i tak szybko.tak bardzo chcialam dziecko. niestety w 3 miesiacu poronilam. nie wiem co mi sie stalo zostawilam pawla i wrocilam do marcina. pawel nie wie ze do niego wrocilam a marcin nie wie ze mialam innego i byla z nim w ciazy. jak zostawilam po tym wzystkim pawla to sie zalamal bo on chcial to dziecko i do teraz chce. nigdy zlego slowa mi nie poweidzial a ja go tak zle traktowalam. zaluje tego tera nie umiem tego wszystkiego odkrecic nie wiem co robic. pawel codziennie do mnie pisze bukiety kwiatow wysyla chce drugiego dziecka. chce slub ze mna i zamieszkac razem. sama sobie zycie skomplikowalam i nie umniem z tego wybrnac. marcin teraz slub chce i moze dziecko ale ja nie chce tego wszystkiego z nim bo mam takie odczucie ze on to robi tylko p to zeby nie zostac samemu przez 7 lat sie nie moglam doprosic dziecka ani slubu a teraz momentalnie nabral na to checi. ja nie bylismy razem to kozystal sobie z agencji towazyskich bo wiadomo facet ma potrezeby. nie wiem co robic doradzcie mi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 poczytacz100latek
szkoda dzidziusia... wydaje sie ze ten drugi ale moze jeszcze go nie poznalas i nie wiesz jqaki jest czy aby nie tqaki jak ten pierwszy idz sie pomodl jutro do kosciolka o oswiecenie ktory ci pisany i ktory lepszy Bog wie lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
ten drugi jest dobry juz nie raz to pokaza艂. nie wiem naprawde co robic. czy tez powiedziec temu pierwszemu ze mialam kogos i bylam w ciazy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tvuktuktyukvt
ten marcin to jakis egoista

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EleGant
dla Marcina by艂a艣 kole偶ank膮 dla Paw艂a by艂a艣 jego dziewczyn膮 dw贸ch gostk贸w potrzebowa艂o Twojego towarzystwa ale tak naprawd臋 to zdradzi艂a艣 Marcina z tym Paw艂em , Marcin doj偶ewa艂 d艂ugo do zwi膮zku i dopiero teraz doj偶a艂 , jeste艣cie teraz jak trzy postacie dramatyczne , z 偶adnym z nich nie b臋dziesz szcz臋艣liwa ale sama si臋 do tego przyczyni艂a艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
marcina nie zdradzilam z pawlem. z marcinem nie bylam wtedy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
Dla Marcina zawsze by艂y wa偶ne wypady na imprezy i w og贸le. Jak chodzili艣my gdzie艣 razem ze znajomymi to potrafi艂 i艣膰 do baru i wr贸ci膰 po godzinie ale ju偶 wstawiony. Ja zawsze by艂am na drugim planie. Obce dzieci na nim nie robi膮 wra偶enia tak m贸wi艂. Tylko auta si臋 licz膮 kt贸re zmienia co p贸艂 roku. Przez siedem lat 偶adnej powa偶nej decyzji z jego strony a jak chcia艂am rozmawia膰 na temat dziecka i 艣lubu to zawsze si臋 k艂贸cili艣my. Nawet zar臋czy膰 si臋 nie potrafi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do gard艂a czy na twarz?
daj spokoj pierwszy to jakis gnojek! jak urodzisz dziecko to co? bedzie wyliczal na pampersy? zreszta on nie chce dzieci...po co ci taki? moze ma hiva albo schizofrenika w rodzinie dlatego nie chce sie rozmnazac, albo jest wygodnickim leniem. wybierz paw艂a, albo zosta艅 sama i poszukaj innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
A Pawe艂 nadal o moje wzgl臋dy zabiega. Nie ma dnia 偶eby nie napisa艂 albo dzwoni艂. Nie umiem go jako艣 skre艣li膰 i wymaza膰 z pami臋ci poniewa偶 艂膮czy艂o nas dziecko. Z Marcinem siedem lat nie 艂膮czy nas nic a z Paw艂em o wiele wi臋cej przez kr贸tki czas. Wiem 偶e sama sobie to wszystko zgotowa艂am i wszystkiemu jestem sobie sama winna. Nie czuje ju偶 do Marcina tego samego ten zwi膮zek zrobi艂 si臋 ju偶 przechodzony. Nie czuje potrzeby a nawet nie mam ch臋ci mie膰 z nim dziecka czy nawet zabra膰 艣lub. On na si艂e stara si臋 byc dobrym widze 偶e robi to na si艂e ten 艣lub z jego strony to te偶 tylko po to 偶eby nie zosta艂 sam bo sie obudzi艂 偶e ma juz 30 lat a nie 20.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EleGant
mam tylko nadziej臋, 偶e Marcin nie zna Paw艂a i dobrze aby si臋 nigdy nie poznali bo scyzoryki p贸jd膮 w ruch

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
Micha艂 mi zawsze m贸wi艂 偶e jak bedziemy mieszka膰 razem to nikt do nas nie bedzie przychodzi偶 bo nikt po jego domu chodzi膰 nie bedzie. I mam sobie wybi膰 z g艂owy 偶e bed臋 z dzieckiem codziennie chodzi艂a po mie艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
呕adne scyzoryki nie p贸jd膮 w ruch

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EleGant
w ko艅cu si臋 zdecyduj, Marcin czy Micha艂, czy Pawe艂 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
np Marcin nie p贸jdzie na wynajem mieszkania bo on woli kupi膰 ale co z tego jak moich rodzic贸w nie sta膰 aby dali mi po艂owe na mieszkanie a jego tak. I co pozniej bedziemy mieszkali to bedzie mi wypomina艂 偶e jego rodzina da艂a kase a moja nie. Zreszta jego ojciec do dzi艣 jego matce wypomina 偶e jego rodzinna wiecej pomog艂a niz jej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
Marcin 偶le napisalam

Udost臋pnij ten post

Ten Marcin to pewnie mia艂 Cie gdzie艣, dlatego tak lgne艂a艣 do niego. Dziewczyno, gdzie Ty masz oczy? Przecie偶 to nie powa偶ne 偶eby on Ci tak wylicza艂 ka偶dego grosza. A ten Pawe艂 to pewnie takie ciep艂e kluchy, kwiatuszki, mi艂e s艂贸wka itp itd Dlatego wola艂a艣 by膰 z Marcinem Cz艂owiek zawsze lgnie do tego kt贸ry si臋 odsuwa. Marcinowi by艂o wszystko jedno to go cisne艂a艣 na 艣lub, a Pawe艂 z kolei Ciebie cisn膮艂, to ucieka艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
Pawe艂 mnie nie cisno艂 nie nalegal na slub tylko po prostu m贸wi艂 偶e chce i 偶e nie bedzie tak d艂ugo czeka膰 a zreszt膮 wzieli by艣my 艣lub jak by si臋 dziecko urodzi艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
Nie mam z kim pogada膰 w rodzinie te偶 nie umiej膮 mi doradzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
w rodzinie Marcina wszyscy u mnie znaja i w og贸le a Paw艂a ma艂o kto u mnie zna. Te偶 tym wszystkim si臋 przejmuje co inni powiedz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ot co....
zastan贸w si臋 jeszcze nad byciem z tym 1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martita250
dlaczego z tym pierwszym?

Udost臋pnij ten post