Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koralowa Panienka

Mój luby ma problem z utrzymaniem wzwodu... Szybko mięknie i nie ma seksu :(

Polecane posty

Ma 23 lata, jest zdrowy... i w ogóle wszystko z nim ok... ale z seksem u nas coraz gorzej. Mieszkamy razem od 3 miesięcy, codziennie razem śpimy... może to przez to? Może mu się opatrzyłam i już nie jestem dla niego wystarczającym bodźcem? Kiedyś jak widywaliśmy się rzadziej, raz w tygodniu, to zawsze się kochaliśmy, czasem nawet po dwa razy. Myślałam, że jak razem zamieszkamy będzie jeszcze częściej, bo będziemy się mieć na wyciągnięcie ręki a tu... ostatnio kochaliśmy się na początku listopada. Wcześniej nie robiliśmy tego przed dwa tygodnie chyba. Długo. Byłam pewna, że będzie na mnie napalony po takim poście jak szczerbaty na suchary... no i wszystko było ok, stał mu prężnie i dzielnie, dopóki nie doszło do zakładania gumki. Dosłownie - wziął gumkę do ręki i stracił turgor. Dopiero kolejnego dnia chyba się nam udało. Od tamtego czasu minął prawie miesiąc... wczoraj w końcu coś drgnęło... ale powtórka z rozrywki - zakłada gumkę, penis flaczeje. Dwie gumki popsuł i NIC. On mówi, że to przez te gumki. No ale bez jaj. Gdyby te gumki powodowały chwilową impotencję to by ich nie produkowali. Znudziłam się mu już?

Gość Antonio de
a ssiesz mu przed założeniem prezerwatywy?

Gość Antonio de
jak mu ssiesz do końca to powinien mu stać jak słup telegraficzny :) A Ty jak wyglądasz... jakie masz cycki...? A ile on ma lat...?

Gość vanrojpuj
ciekawe co by na ten temat powiedziała Dek@

Gość Antonio de
Od razu impotenta... może dziewczyna go nie podnieca...?

Gość NIKT ISTOTNY
Albo chłopak ma za dużo stresów, może jak zakłada gumkę to się zastanawia czy nie pęknie.

Gość cciekawy 255
mialem tak samo.... poprostu moj mały nie lubi jeździć w skafandrze:D teraz bzykam bez i nie mam problemu:)

Gość fghjfhufy
a psitka zadbana ?

Gość jak bogaty to się musisz
pogodzić z tym faktem, ale z seksu nie musisz rezygnować kumasz co mam na myśli?