Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozabraaaaac?

ILE RZECZY ZABIERACIE ZE SOBĄ JAK WYNAJMUJECIE POKÓJ?

Polecane posty

Gość cozabraaaaac?

wynajelam pokoj, musze sie przeprowadzic ale nie moge sie zdecydowac co zabrac a co nie.. popakowalam sie w jakies siatki i torby ale wyszlo tego strasznie dużo.. niby nic ale.. ubrania, bielizna, ksiazki, kosmetyki troche naczyn i srodki czystosci.. pościel.. i nie ma tego duzo, po kilka rzeczy..w sumie ksiazek chyba najwiecej ale potrzbne mi do pracy..i nie wiem ale chyba z 10 razy bede musiala obracac zeby wszystko zapakowac do samochodu a potem rozpakowac. czy wy tez tyle macie do zabrania jesli wyprowadzacie sie na stancje czy pokoj???

Gość oj tam, oj tam :)
jak wyprowadzalam sie z domu, wzielam tylko ciuszki no i kosmetyki. Po dwoch latach, jak opuszczalismy stare mieszkanie z mezem ... masakra ... czlowiek kupuje, kupuje, kupuje i nawet tego nie widzi :) takze wiesz, to normalne :P niby tylko to i jeszcze to ... sama zobacz ile pakujesz na wyjazd na weekend :)

Gość cozabraaaaac?
no, ale ja nie wyprowadzam sie z domu, tylko przenosze na jakis czas na wynejatey pokoj, bede miec blizej do pracy wiec w sumie nie musze zabierac calego dobytku ;p sie tylko zastanwiam czy jak przyjde tam z tymi tobołami to mnie nie wysmieją hmm moglabym wszystko wepchac do jakiejs wielkiej walizy albo dwoch ale nie zatargam jej sama na 3 piętro a niestety sama musze sobie poradzic ehh :(

Gość cozabraaaaac?
up