Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatka15

Dostalam od matki

Polecane posty

Gość Nastolatka15

Pierdolony maly bachor chuj!! Mam 10letniego brata pupilek mojej matki.On mnie ciagle wyzywa ale to olewalam. Dzis chujek przegial pale!!! Zeszlam na dol do kuchni, bachor siedzial I ogladal jerrego springera a jz mowie ze to nie dla niego a tamten powiefzial 'morda suko' taki maly a tak przeklina, poszlam do niego I kilka razy mu morde obilam + kopa w dupe takiego dostal ze az sie znalazl pod oknem. On zaczal drzec sie w nieboglosy a tu patrze matka leci I zaczela mnie bic. Ja jej oczywiscie nie oddalam bo nie bede na rodzicow reki podnosic. Nawet mi nie dala wytlumaczyc co sie stalo!!!; ( potem patrze a tu nastepna babka leci ktora bezwstydnie przychodzi do nas codziennie I tez zaczelz mnie nawalac I z piesci w glowe I bachor zaczal mnie kopac I tak cala 3 mnie bila I wyzywala na przemian przy tym matka narzekajac jaka ze mnie suka. Ojciec przyszedl jak na zawolanie z pracy wywalul babke I matka dostala po twarzy. Mam sliwe pod okiem I zadrapania na policzku czole I prawej rece. Boze teraz placze ijjem czekolade

Gość Ustawka nie ma co hahaha
ja pierdoolleee ale bajkooopisarka : :D Kiboling ci sie udał hahahaha

Gość Nastolatka15
Kurwa ludzie nie mam co robic tylko wymyslac??? Matk wyszla I z ojcem zostalam poklocili sie...

jak nie prowo - na policję przemoc rodzinna jest niestety często spotykanym zjawiskiem:( trzeba reagować od razu.

Gość Nastolatka15
To wescie na policyje zgloscie, troche wsparcia od was soe przyda :D.

Gość Nastolatka15
Jak cie nie obchodza to wypierdalaj a nie nosa wtykasz I czytasz moj topik :D.

Gość Nastolatka15
Niezly Aniolek z ciebie