Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja maja

kochanek po 50 najlepszy na świecie

Polecane posty

Gość kaja maja

mam 29 lat. Po kilku nieudanych znajomościach z rówieśnikami spotkałam mężczyznę lat 55. Inteligentny czuły zamożny. Kocha mnie na zabój, każda chwilę pragnie spędzać ze mną, żyć nie może jak przez pół godziny nie napisze sms codziennie pragnie spotkań. Kupuje mi często coś drobnego spontanicznie. A w łóżku to po prostu rewelacją. Mógłby sie kochać dwie godziny. Jak skończy po ponad godzinie i ma wytrysk to za moment znów może sie kochać. I on chce to robić kilka razy dziennie. Minetkę mi robi nawet w podróży jak jedziemy na wycieczkę to chce do lasu. Jest wdowcem żona zmarła pół roku temu. Żaden małolat nie dorównuje mu do pięt. Pisze to żebyście sie nie śmiały że stary to nic nie warty, bo jest często wręcz odwrotnie i warto mieć starszego kochanka żeby poczuć sie spełnioną

Gość Auszka
Taaaaaaaaaaa.Pierdol ,pierdol.

Gość Sorry, ale porzygałabym się
gdybym miała dotknąć taką starą, pomarszczoną parówę:o Mam 30-letniego kochanka i jest po prostu MEGA! Jego starsi poprzednicy, nawet się do niego nie umywają. A Ciebie to raczej "zamożność" starego pierdusa jara, a nie on sam, bleeeeeeee!:o

Gość kaja maja
on nie pali, nie pije, jest bardzo zadbany. W łóżku rewelacja! Myśli tylko o mnie. Wcale nie ma pomarszczonego i może sie bardzo długo i na różne sposoby kochać. Znamy sie trzy miesiące i do głowy by mi nie przyszło że facet w tym wieku może być tak sprawny seksualnie

Gość hehehehehe ale sie usmiałam
:D

Gość skromna ladacznica
mój ma 45 ale jeszcze jego faforka nie widziałam:(

znaczy temat do zamknięcia albo najlepiej usunięcia bo teraz wszędzie pełno k.u.r.w się roi co na kase tylko leci ...

Gość kaja maja
się śmiejecie ?! to teraz was zatka zazdrosne laski .... co faceta se znaleść nie umieją ^^ ma 30 cm więc pewnie was zatkało ^^

Gość kotlina kłodzka
czuły ok ale zamożny w tym samym wersie oznacza ,że jesteś prowokatorką albo szmatą:)

Gość kotlina kłodzka
se se :D chyba tylko sześć klas mamy :P

Gość kaja maja
nie będę komentowała wypowiedzi osób podszywających sie. Jak sie kiedyś pokłóciliśmy i chciałam z nim zerwać rozpłakał mi sie do słuchawki że mnie kocha i nie da rady żyć beze mnie a nerwowe zachowanie było spowodowane brakiem seksu przez dwa dni

Gość misiumasiu
tez mam 29 lat i nie wyobrazam sobie robic tego z facetem starszym o 25 lat:o

Gość peron7 i 8
Dziadek pewnie leci na dopingu,bo w tym wieku faceci jeszcze mogą,ale nie tak jak ty to opisujesz...