Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa malinka20

Mam konto na portalu randkowym... Piszą do mnie sami beznadziejni faceci

Polecane posty

Gość różowa malinka20

Zalozylam nie wiem po co...zaczelam studia w obcym duzym miescie i chcialam kogos poznac ale kazdy dzien jest gorszy, pisza po prostu okropni faceci ! Większosc mi sie nie podoba a z nimi rozmawiam, nie umiem odmowic :( Inni to krętacze oszusci i psychole, dzis dostalam dwie wiadomosci od panow ktorzy pytali czy szukam jeszcze na seks bo (tu nick tego trzeciego) napisal, ze szukam kolegow do seksu :O Owszem napisalam ze szukam kolegow/znajomychj !! wyjsc na rower basen poznac sie i moze cos z tego bedzie a moze nie a nie do seksu!! ten łos zrobil to chyba z zemsty bo odmowilam mu podania mojego gg i telefonu , chcial sie umowic na juz. Przystojni szukają tylko i wylacznie seksu, najlepiej grupowego albo inne cuda typu anal w aucie. Jestem załamana :( Nie mam jakis ogromnych wymagan, nie szukam modela czy innego kulturysty..po prostu zwyczajnego faceta, z milą twarzą, przystojnego ale nie lowelasa za ktorym oglada sie co druga dziewczyna. Wiernego!!!!, uczciwego, nie fanatyka seksu bez zobowiązan czy nadmiernie religijnego, kogos kto cos robi w zyciu, czyms mnie zaskoczy... :(eh

Gość GRZEGORZ S.....
tak bywa z nami facetam;) ale dobrze że szukasz normalnej znajomosci:)

Gość gggggggfh
faceci to debile i tyle

Gość GRZEGORZ S.....
od każdej reguły są wyjątki.

"Inni to krętacze oszusci i psychole, dzis dostalam dwie wiadomosci od panow ktorzy pytali czy szukam jeszcze na seks bo (tu nick tego trzeciego) napisal, ze szukam kolegow do seksu " coś mi się wydaje że nie umiesz szukać normalnych facetów na portalu

Cześć Tak się zastanawiam, czy na takich portalach Ci normalni mają śmiałość w ogóle pisać, zaczepiać dziewczyny itp. Proponuję, żebyś to Ty kogoś zaczepiła, a na niestosowne wiadomości zwyczajnie nie odpowiadała