Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodo wygladająca

byłam dziś w CH po pieluchy i spotkała mnie stara baba,która się czepiła...

Polecane posty

allium czytałam kiedyś artykuł o kobietach, które na prawdę wyglądają bardzo młodo, taka ich uroda. Temat był poświęcony matkom w wieku powyżej 25 lat, które nie raz spotkały się z niemiłymi komentarzami na temat ich wieku i posiadania dzieci. Są kobiety, które wyglądają bardzo młodo, do pewnego wieku oczywiście.

Alium uczepilaś się nie wiedzieć czemu. Ja nie napisałam na ile wyglądam,tylko że młodo bo zdaniem tamtej pani małolata się puściła... Nie wiesz jak się zachowuję,nie znasz mnie a wygłaszasz głupie sądy. To w tym momencie dajesz przykład wspaniałej mądrości życiowej.

Gość kabareton
sama nie moge nosic zlota bo mi skora sinieje, problemy z watroba... moze nie uczula ale sa inne malo przyjemne opcje.

Gość xxxxxxxxmxxxxxxxxx
taaaaaaaaaaaaaaaa na kafeterii wszystkie 15 lat mlodziej wygladaja i oczywiscie 50 kilo mniej waza niz w rzeczywistosci

Gość hej alee przeciez
autorka napisała, że ma alergie i z tego powodu często puchnie, ale nie że jest to alergia na złoto;/ Moja siostra jest alergikiem i też puchnie.

Gość superrrrr
ALE SIE CZEPIACIE ,ZALOSNE JESTESCIE, i kultura nie ma co "kurdupel" brak slow, ty za to pewnie spaslak jestes, wolę juz byc niska niz gruba, Autorko wiem co czujesz, ja mam 32 lata, okraglą twarz mimo iz jestem szczupla, jakis czas temu jak bylam z corką (2 latka) na spacerze jakas kobieta do mnie "braciszek czy siostrzyczka?" na pocz nie wiedzialam o co jej chodzi ,myslałam ze moze pyta się czy corka ma rodzenstwo. Z kolei innym razem dzwonek do drzwi, a tu facet jakis się mnie pyta " czy są rodzice", ja do niego: "ja jestem rodzicem, słucham" :) jedyne co moglas zrobic to przygadac tej babie:)

Gość i co z
duplo

Gość i co z
duplo

Gość ja ja ja tez
ja tez nie wygladam na swoj wiek,pewnie tez dlatego ze jestem niska.i tak najwieksza furore robilam jak wyszlam ze swoimi synami i corka siostry,ludziska patrzyli jak na ufo.zwlaszcza ze najmlodsi w podobnym wieku :)

Gość wet34wt6
rozumiem chwalisz sie, ze tak mlodo wygladasz?

Czepiacie sie a naprawde sa ludzie ktorzy wygladaja bardzo mlodo. Kiedys do pracy przyszedl nowy pracownik. Wg mnie mial ok 18 lat i dalabym sobie reke obciac ze wiecej nie. I nie tylko ja tak uwazalam. I co, nie mialabym teraz reki bo mial 26 lat :) ale wygladal jak nastolatek :) musial mi dowod pokazac bo mu nie wierzylam Mam tez przyjaciolke, niska, drobna i dlugo wygladala jak dziewczynka. Kiedys jezdzila na uczelnie pociagiem i w pociagu podrywal ja szesnastolatek i nie chcial uwierzyc ze ona jest juz na studiach (4 rok) a nie w liceum :D

Gość ja ja ja tez
bardziej chodzilo mi o to,ze ludzie zbyt szybko oceniaja po pozorach.przeciez siostrzenicy nie napisze na czole,ze to nie moje:) osobiscie wolalabym wygladac powazniej i byc tez tak traktowana.dla mnie to bardziej klopotliwe niz powod do chwalenia.pozdrawiam i spokojnej niedzieli zycze