Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł123456

Fajne dziewczyny na portalach randkowych

Polecane posty

Gość Paweł123456

Są jakieś ? któryś jakąś ciekawą poznał?

Gość laski na necie to
porażka..same dobrze nie wiedzą czego chcą. Strata czasu

Gość glandula thyroidea
:) ja też czasami się zastanawiam, czy są jacyś fajni faceci na portalach randkowych, ale coś mam dziwne przeczucie, że nie :P

Gość hhhjjhjhhj
nie wiem co dla ciebie jest fajne i ciekawe wiec trudno powiedzieć:o poznalem w necie kilka dziewczyn, niektóre moim zdaniem były fajne a niektóre beznadziejne🖐️

Gość Paweł123456
nigdy nie umawialem sie przez internet :/

Gość glandula thyroidea
fajne i ciekawe jest dla mnie wtedy, gdy facet ma swoje zainteresowania i jest bystry...I podoba mi się z wyglądu;) no i nie ukrywajmy, musi być "to coś" , bo czasami jest tak, że jacyś ludzie są sami w sobie ok, ale się w życiu nie dogadają.

Gość kokosch
jak ci sie podoba to pisz do niej:P po takim krótkim opisie trudno o kimś wyciągać jakieś sensowne wnioski

Gość Paweł123456
ale co sie pisze na takich portalach, żeby dziewczyny nie wystraszyć i zachęcić do konwersacji? dodam, że nie chodzi mi tylko o sex , za stary juz na to jestem ;)

Gość kokosch
od wielu lat nie korzystałem z tych serwisów wiec teraz może sie coś zmieniło (chociaż wątpie:o ) ale odnosze wrazenie że ważniejsze od tego co piszesz jest to czy sie podobasz na zdjeciu, z reszta pewnie ogladajac taki serwis też nie napisałbyś do dziewczyny która by ci sie nie podobała ale miała fajny opis

Gość Paweł123456
tylko duzo kobiet leci na kase :/

"same dobrze nie wiedzą czego chcą" to się tyczy wszystkich kobiet, nie tylko tych w internecie taka ich natura. To facet ma wiedzieć.

Gość Paweł123456
najgorsze, ze jak ładna kobieta ma wyższe wykształcenie i pracuje to nie poleci na gościa ze średnim chyba, ze ma duzo kasy

Gość Taki sam
Tutaj się zgodzę z tym, nawiązać kontakt i pogadać jeszcze jakoś się da. Al ze spotkaniem już trudniej, bo chyba dużo się boi. Dla formalności ja poznałem hmm jedną dziewczynę na takim portalu, niedawno. I traktuje ją jak koleżankę. Jest miła i wrażliwa, ale jednak nie spełnia wszystkich wymogów. Choć dalej będę z nią się widywał, to jednak tylko na poziomie koleżeńskim. Ciężko jest poznać kogoś gdy jest się osobą zapracowaną. Młodsze dziewczyny zwracają uwagę na zdjęcie starsze też z tym, że one dodatkowo patrzą na status społeczny. To taka moja obserwacja.

Gość Paweł123456
a jakich wymogów nie spełniała?

Gość Paweł123456
?

Gość Taki sam
Powiedzmy, że zdjęcie odbiegało trochę od rzeczywistości, podkolorowane. Dużo zdjęć jest podkolorywanych na tych portalach, tak bynajmniej mi się wydaje. Gdy przeglądałem sobie konta dziewczyn, nigdy nie pisałem do tych wytapetowanych i których konta były jak jakieś ogłoszenie. Zawsze też unikam takich które opisują siebie jako zwariowane, szalone imprezowiczki itp. Bo ja taki akurat nie jestem i wiem jakie cechy lubię u dziewczyn. Co nie znaczy, że jestem nudny itp. Po prostu ciężko się opisać w kilku zdaniach. A często jest tak, że to twoje zdjęcie decyduje o tym czy ktoś zaglądnie na twój profil. Mam konto około 14 dni. Osiągam skuteczność w granicy 60%, tzn tyle dziewczyn mi odpisuje na zaczepkę. Rozmawiam przez kilka dni. Ale gdy pisze o wyjściu na spacerek, to już mały problem się pojawia. Zaczynam tracić kontakt, bo niby nagle czasu nie mają. Ciężko jest poznać kogoś pisząc e-maile. Ja wole spotkania w cztery oczy. Gdy udaje mi się nawiązać kontakt taki swobodny bym powiedział koleżeński, są wspólne zainteresowani, to proponuje spacerek. Ale nic z tego. Poznałem dziewczyny ale na innym serwisie na którym mam konto przez przypadek, bo ktoś wysłał mi zaproszenie na facebooka a ja zwykle akceptuje od znajomych zaproszenia. Na sympatii postanowiłem się zarejestrować bo kolega miał tam konto. Dla porównania, kolega miał tam dłużej konto o chyba tydzień czy nawet kilka tygodni. Ja w kilka dni poznałem kilka razy więcej dziewczyn niż on w kilka tygodni. Zapytał się nawet jakie zdjęcie dałem, że mam tyle e-maili. Ale powiem tak, zrobiłem zdjęcie zwykłe bez jakiegoś pozowania i specjalnego ubrania. Wydaje mi się, że wzbudzisz zainteresowanie swoją osobą jeśli wrzucisz zdjęcie w marynarce w jakimś lepszym plenerze czy miejscu. Ja raczej nie jestem mało atrakcyjny fizycznie. Ale po prostu nie mam jak kogoś poznać. Pomyślałem, sobie, że tam mi będzie łatwiej. Poznałem przez internet w życiu hmm może 6 - 7 dziewczyn, z czego każdej wpadłem w oko, tylko one mi nie. Mam spokojną naturę, może też to im się nie podoba i szukają jakichś imprezowiczów. Ale przecież takich mogą sobie poznać na imprezach. Ja lubię takie szare myszki i piszę tylko do takich które sprawiają na mnie wrażenie spokojnych wrażliwych dziewczyn, z którymi można poważnie porozmawiać. Bądź to zdjęciem zwykłym, czy też opisem normalnym. To dwa aspekty które mnie zachęcały do napisania.

Gość Paweł123456
mi ta jedna sie spodobala wlasnie jakos tak jej dobrze z oczu patrzy ;) tez nie uważam się za mało atrakcyjnego, natomiast nie poszedłem na studia i nie mam masy kasy, żeby zaimponować jakoś kobiecie poza wyglądem :/

Gość Taki sam
Ja zauważyłem pewną prawidłowość. byłem bardzo ambitny i dużo poświęcałem czasu aby założyć własną firmę, stąd właśnie ta moja samotność. Bo nie było czasu na życie. Byłem tak przepracowany, że nawet szkołę zacząłem zawalać. Wyrzucili mnie ze studiów na końcu gdy zostały mi dwa przedmioty oraz praca licencjacka do napisania. Oczywiście mogę wrócić jak spłacę zaległości finansowe. Zaznaczyłem, na stronie więc wykształcenie średnie i nie zaznaczałem, że jestem studentem. W tedy było gorzej poznać kogoś. Gdy odhaczyłem, że jestem studentem zaczęło być łatwiej nawiązywać kontakt już. Ale przy czym zauważyłem, że one patrzą na status społeczny. Ja ponieważ, nie dałem zdjęcia w marynarce eleganckiego, tylko zwykłe powiedzmy z pracy w jakiej dorabiam to pewna część zaczęła na mnie patrzeć z góry. Ale nie wszystkie. Po rozmowie zauważyłem, że niektóre odpisywały wcześniej z grzeczności ale nie wykazywały zainteresowania mną. Gdy zaznaczyłem opcje student, zainteresowanie się pojawiło. Wiesz co Paweł, zarejestruj się na badoo.pl tam prędzej da się poznać kogoś. Ja krócej tam jestem a już jestem umówiony z kolejną dziewczyną i tam właśnie łatwiej nawiązać kontakty, ponadto sympatia zdominowana jest przez pseudo intelektualistów, to moje spostrzeżenie, bo gdy tylko zaczynałem rozmowy na temat filozofii sensu istnienia itp, polityce, do czego zmierza świat. Bo to mnie interesuje dziewczyny tam traciły zainteresowanie. mówiły, że je to nie interesuje. Na badoo jest więcej dziewczyn ze średnim jak i nawet zawodowym wykształceniem. Ja osobiście szukam inteligentnej dziewczyny z którą będę miał o czym rozmawiać i dobrze się czuć. I papierek nie powoduje u mnie tego, ze patrze na dziewczynę z góry. Ważne jest samopoczucie. Dlatego bardziej wydaje mi się, że badoo.pl jest odpowiedniejsze.

Gość Taki sam
Ups chodzi o serwis badoo.com a nie pl