Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Święta Anestezja

Dlaczego seks odgrywa tak ważną rolę w waszym życiu?

Polecane posty

Gość tak liczy się
ta bliskość czułość i oddanie

Tylko ruchy frakcyjne wywołujące dreszcze w podbrzuszu, spazmy rozkoszy, ciche jęki wydobywające się z rozwartych ust kobiety, głośne krzyki, fale ciepła i spełnienie... A nie można tak porozmawiać o czymś bardziej głębokim?

Gość Mallyna mobile
Sex jest najlepszym odzwierciedleniem głębi uczuć dwojga ludzi. Dlatego właśnie jest tak ważny w związku.

Miłość duchowa nie powinna być skalana żadnym rżnięciem, rytmicznym pierdoleniem w dziwacznych miejscach takich jak kuchenny stół uginający się pod ciężarem rozkoszy i wszystkich płynów ustrojowych.

Gość zanetkaa93
Dla mnie seks odgrywa bardzo ważną rolę, nie wyobrażam sobie życia bez niego... Ja poprostu lubię to robić... Sprawia mi to przyjemnośc i tyle :)

Gość po prostu zajebiscie
a gdzie święta takie cudne bajki czytała? :D

Gość chętnie cię przytulę
Od ognia choroby wojny i takich kobiet a uchowaj Panie

Gość Mallyna mobile
Miłość to miłość. Nie rozdrabniajmy i nie twórzmy nowych, niepotrzebnych teorui miłości. Okazywana winna być w banalny sposób, na codzień. Czy to poprzez słowa, czy gesty, miłość powinno się po prostu czuć. A okazywanie uczuć na kuchennym stole świadczy tylko o stopniu duchowym tego uczucia.

Gość chętnie cię przytulę
Kobiet jak autorka- miało być

Nikt uduchowiony nie rozkłada nóg i nie pokazuje ociekającej sokami cipy i nie mówi: wejdź we mnie bo za chwilę oszaleję, ale nim wejdziesz wyliż to wszystko co tak ze mnie wycieka, wszystkie soki których jesteś sprawcą i właścicielem. Miłość powinna być czysta, tylko taka jest prawdziwa i może być wzniosła+

Gość zanetkaa93
Hahaha chore to. Seks jest bardzo ważny i każdy normalny go uprawia :) Wiec nie wiem po co tak glupie tematy.

Gość Mallyna mobile
Wielce uduchowionemu partnerowi w to mi graj. Nie odzywa się to wezmęjak leci. A potem szepnę ssij suczko. To był nieco perfidny żart. Chwała tym zakochanym, którzy rozumieją się bez słów. Szkoda tylko, że tak diametralny deficyt tych właśnie da się odnotować nnazbyt często

Gość wlasnie przez to
ze dwoje ludzi sie kocha moga wszystko

Masz racje! Od dzisiaj koniec seksu! Dam dupy dopiero po ślubie! A w tym raju sobie poczekam zanim pozwolą parom jednopłciowym ;D

Nie jestem katoliczką, ale gdybym tak poszla do kościoła, podeszła do konfesjonału, wyznała księdzu w trzygodzinnym skrócie telegraficznym wszystkie te moje brudne wystepki, mysli i fantazje o rozchylonych udach i gorącym, szorstkim jezyku miedzy nimi, o tych obrzygliwych spazmach targających moim ciałem... czy oczyściłoby to mnie jakoś z tego plugawstwa i naprowadziło na właściwą ściezke czystej, duchowej miłości?

Nie mam zdania na ten temat gdyż podobnie jak ty nie jestem katoliczką. Człowiek powinien sam pragnąć jedynie czystej duchowej miłości i odrzucać te wszystkie perwersyjne myśli o seksie analnym, o brudnej miłości, o pulsujących mięśniach zwieracza na męskim członku, o mężczyźnie który tak chce nas posiąść, by potem móc wylizać swoją spermę która wycieka z nas stróżką.

Gość murochom
:D

Gość stary_ale_jary
Święta Anestezjo(logiczko) nie zaznałaś widać tej cielesnej rozkoszy porządania i spełnienia i dlatego nie wiesz o czym piszesz.Pozwól się ponieść falom namiętności a porzucisz duchowość, która jest tylko preludium tego, co daje cielesność. Amen.

Gość stary_ale_jary
Bo seks JEST beztroski, gdy jesteś przygotowany na jego konsekwencje. Wtedy na prawdę można się nim cieszyć. Jak dla mnie trzecie dziecko nie stanowiłoby problemu więc seksualizuję się z żoną do woli.

Gość ja bym tan
Święta Anestezja Widziałem Cie w temacie na niewiarygodne.pl jak pisałaś o końcu świata i o Bogu

Gość ja bym tan
bóg nie odgrywa istotnego znaczenia w moim życiu

Gość faka faks
anatazja od jak długo w celibacie jestes ????????????