Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorciaaa84

Pozycja 69

Polecane posty

Gość kapewu
coś cudownego

Gość jakiś fact
lubi to nie znaczy regularnie stosuje - owaszem czasami sie zdarza ale ti - powiedziałbym , jedna z wielu pozycji

Gość jakiś facet
Jak nie lubisz to mu po prostu to powiedz , moja nie lubi na jeźdzca bo nie może dojśc a mnie to bardzo sie podoba - i co z tego , nie chce to tego nie robi owszem siada (dla mnie) ale kończymy konwencjonalnie , po misjonarsku :(

Gość jakiś facet
to nie rozumie Twojego pytania - że na górze? bo wygodniej , jesteś lżejsza i szczuplejsza (ja myśle) zprecyzuj pytanie

Gość jakiś facet
Myśle że wiele par to robi tylko nie każdy o tym mówi , jak powidzieć koledze czy somsiadowi "stary lizałem patelnie" jak to brzmi? dla mnie jak juz pisałem to jedna z wielu pozycji , nie lepsza nie gorsza mamy na to ochote to to robimy , poza tym jest bezpieczna nawet przy finiszu

Gość jakiś facet
można i tak my nie używany , licznik bije ale narazie norme jakos wyrabiam :) czasami nawet na 110% :) :) 2-3 razy w tygodniu chyba powinno wystarczyć

Gość Bisex
Lubie. Uwielbiam lizać ją do orgazmu i posuwac w usta. A z facetem to wiadomo ;)

Gość dlaczego dziewczyny nie lubia
tej pozycji? kiedys mi jedna powiedziala zebym sie domyslil?????

powiedzmy, ze jest mi ta pozycja obojetna, nie kreci mnie to jakos szalenie z jednego prostego powodu JAK MAM SIE SKUPIC NA DOZNANIACH, SKORO MAM DOSTARCZAC JEDNOCZESNIE DOZNAN?? okay, mam podzielna uwage, ale umowmy sie... trudno mi w pelni czerpac przyjemnosc, gdy musze myslec jak ruszac rekoma, jak go nie podgryzc itp to takie "na sile" :/ zdecydowanie bardziej wole oral na zmiane, a najchetnie w pozycji gdy ja siedze na jego twarzy, nic mnie tak nie podnieca, wszystko kontroluje, traktuje go jak swoja erotyczna zabawke :D on tez to uwielbia :D po takim orgazmie moge robic loda chocby i godzine :P

Nei poprostu lubie jak kobieta siada mi na twarzy a jak finiszuje to jej soki po mnie plyna